Vaatamata klubihoone saalis toi­muvatele remonttöödele otsusta­ti ürituseks saal korrastada. Vana­vanemate päeva tähistamiseks oli külla kutsutud Albu vallast Kaalepi Külaseltsi näitering. Suve jooksul ringitöö tulemusena valminud kä­sitöödest sai ülevaate üles pandud näituselt. Väljapanek erinevatest kartulisortidest oli meie oma valla Rebase Talult. Kartulitest ja kartuli­kasvatusest, selle ajaloost tegi sisuka ettekande Ants Käärma.

Üritusel tunnustati meile teada­olevaid vanavanaemasid tunnus­tuskirjaga ja lillekimbuga, soovides neile head tervist ning palju rõõmu lastest, lastelastest ja laste lastelas­test. Tunnustatuteks olid Ilse Anton, Helmi Pajula, Maret Soome ja Inger Sepaväli. Hiljem küll selgus, et meie andmebaas ei osutunud täiuslikuks ja meil on veel sarnases staatuses isi­kuid. Nendeks on Laine Parvelt, Laine Pukspuu, Asta Õun ja Maali Ilves. Vabandused meie poolt, aga tä­nusõnad ning tunnustus neilegi!

Päeva lõppedes maitsti omaval­mistatud hõrgutisi ning peale rüü­bati erinevaid ravimteesid. Tänu­kirja pälvisid näituse eksponaatide autorid: Bogdan Doros, Martin Meiaru, Janika Pedoson, Merle ja Tambet Lillepea. Tänukiri samu­ti Kaalepi Külaseltsi näiteringile ja Ants Käärma'le sisuka etteaste eest. Muidugi idee algatajale ning suures osas korraldaja rolli täitnud Leili Havik'ule.

Suured tänud kõigile ja loodame kohtuda aasta pärast.