III koht: Chipmunks - 1. klassi vahvad lapsed Katriine Geier, Lisandra Naarits, Kevin Kangur, Marek Lindmaa ja Sander Pruul; II koht: August Hunt, "Tantsulõvi" - esitajad 4. klassi õpilased Arnold Vapper, Gevin-Jaan Adler, Risto Metsamaa, Kaspar Sai, Remi Tall, Elisa Geier, Karme-Liisa Tall ning I koht: Ott ja "Valged jänesed" - Sass Kesküla 3. klassist, Liisa Šklennik ja Remi Tall 4. klassist ning Alice Linkmann 6. klassist.

Publikupreemia ja huumoripreemia sai kava "Juhan sõidab võrriga" - esitajad Ingel Pruul, Marta Rõõm ja Riho Rõõm 7. klassist ning Henri Kuris 6. klassist. Grand Prix' kuulus poistebändile One Direction lauluga LWWY - laval olid Karl Sai 7. klassist, Rasmus Vendel ja Martin Leepere 5. klassist ning Kaspar Sai 4. klassist.

Suur tänu 8. ja 9. klassi tublile meeskonnale ürituse korraldamise ja läbiviimise eest! Samuti kuulub kiitus kõikidele esinejatele, toetajatele ja klubijuhataja Kristi Hintsile. Kohtumiseni 2013. aasta Karnevisioonil! Pilte üritusest leiate Aste põhikooli kodulehel http://www.aste.edu.ee/