Publikuhuvi oli seekord niivõrd suur, et kõigile istekohti ei jagunudki. Karnevisioon on kuulsuste jäljendamise üritus, milles osaleb kogu Aste kooli koolipere.

Ka õpetajate etteaste on alati üks oodatumaid, mis annab võimaluse näha pedagooge tavapärasest sootuks erinevas situatsioonis, sel aastal lausa punkaritena. Inglise keele õpetaja kehastatud Villu Tamme oma "kukeharjaga" ja bändiga tekitas saalis suure elevuse ja nende esitatud laul "Tere, perestroika!" pälvis tulise vastuvõtu. Laulu ajal püüdis publikut vaos hoida miilits, kes sellest peagi loobus ja hakkas samuti esinejatele "näppu viskama".

Esmakordselt Karnevisiooni žüriis osalenud Piia Prei kiitis eriti neid esinejaid, kes olid rohkem vaeva näinud nii tervikliku etteaste kui ka kostüümidega ja võtsid laval esinemist väga mõnusalt. Sellised olid tema meelest näiteks 6. klassi õpilased oma Orelipoisi "Valsiga" ja teenitult üldvõidu pälvinud Buranovskije Babuški. Žürii jagas välja mitmeid eripreemiaid ja tunnustuse pälvisid kõik esinejad.

I koha vääriliseks hinnati Orelipoisi "Valss", esitajad Kaspar Kööp, Kalle Kuusk, Heleen Geier, Sigrid Koost, Martin Leepere, Rasmus Vendel, Sulomar Pruul, Karlis Raamat ja Argo Sadam 6. klassist. Ott Leplandi lauluga "Läbi öise Tallinna" pälvisid teise koha Arnold Vapper, Remi Tall, Kaspar Sai 5. klassist, Kristo Kakkum 4. klassist ja Sass Kesküla 3. klassist.

Võistluse pesamunad, 1. ja 2. klassi õpilased läksid koju tubli kolmanda kohaga. Katriine Geier, Lisandra Naarits, Marek Lindmaa, Kevin Kangur, Sander Pruul ja Romi Suurna esitasid Ice Cream'i laulu "Helista mulle mobiilile". Publikupreemia läks 1. klassile, kes jäljendas ansamblit Põhja-Tallinn lauluga "Meil on aega veel".

Grand prix kuulus ansamblile Buranovskije Babuški, kes esitas laulu "Party for Everybody", vanamemmedeks olid kehastunud Karolin Otter, Hannes Himanen, Sass Kesküla 3. klassist ning Marie Adele Abel, Karola-Karmen Känd ja Kristo Kakkum 4. klassist.

Žüriisse kuulusid elurõõmus Leelo Nõukas, Kaarma valla sotsiaalpedagoog ja lastekaitsetöötaja Piia Prei, Kaarma valla staažikas bussijuht Rain Aav, Aste põhikooli vilistlane Merike Lipu, Kaarma vallavolikogu esimees Urmas Lehtsalu ja üllatusliikmena noormees Maikel Lätt.

Suur tänu 9. klassile ja klassijuhatajale ürituse korraldamise ja läbiviimise eest! Samuti väärivad kiitust kõik esinejad, toetajad, kaasaelajad ja õpetajad-juhendajad. Tore õhtu oli!