volley.ee

Maakonnameistrivõistlustel osales Käru kahe võistkonnaga

Rapla maakonna MV 2013 võrkpallis toimusid kolmel nädalavahetusel märtsist maini. Võistlustel osales 7 naiskonda ja 8 meeskonda.

Sel aastal Käru võrkpalluritel kõige paremini ei läinud. Nii meestel kui naistel tuli vastu võtta eelviimane koht. Maakonna suvemängudel saab juba aga uuesti ennast proovile panna.

Lauatennis tõi rahva saali

Käru vallas tavaks saanud kevadine lauatenniseturniiri peeti 4. mail kooli võimlas. Osalejaid oli sel aastal 14 ning kohal oli ka palju pöidlahoidjaid.

Selle aasta parimaks mängijaks tuli Vahur Sillasoo, teisele kohale jäi Janek Viruste ja kolmandaks mängis end Renee Sillasoo.

Meesveteranide paremusjärjestus oli:  I koht Toivo Jauhonen,  II koht Vello Sillasoo ja III koht Mati Tapo.

Naistest võitis Liina Sillasoo, teine koht kuulus Kadri Murumaale. Naisveteranidest võitis Anne Sillamaa, II mängis end Marika Murumägi.

Noorematest osavõtjatest oli kohal ainult Janno Murumaa, kes mängis vapralt meestega ja oli parim noormängija.

Võrkpallurid lõpetasid saalihooaja paaristurniiriga

19. mail toimus ka Käru valla segapaaris võrkpalliturniir. Loosi tahtel sai kokku viis võistkonda. Mängud olid kõik väga tasavägised ja mängida tuli kõigil võistkondadel omavahel läbi, mistõttu oli küllaltki pikk sportlik ja väsitav võistluspäev.  Selle hooaja võitjateks tulid Virge Viruste ja Rainer Treve. Teisele kohale jäid Kadi Väliste ja Kristjan Kivisaar ning kolmas koht kuulus Anneli Djakivile ja Mikk Sillamaale .

Selle võistlusega sai ka sisehooaeg võrkpallis läbi ja mängima ootame kõiki soovijaid reede õhtuti kella 19-ks tervise-raja liivaväljakule.

Kõiki ettevõtmisi toetas rahaliselt Käru vald. Täname vallavalitsust, et meil on võimalik korraldada oma vallas võistlusi ja käia ka mujal jõudu proovimas.

Anne Sillamaa

Foto: võrk2