Huvilised said vaadata Ulrike Kochi filmi regilaulust. Otepää Naisselts pakkus suppi. Käsitöö- ja rahvamuusikapäevast osavõtjaid tervitas Otepää vallavolikogu aseesimees Peeter Holts, päeva juhtis Alar Haak. Üritusel astusid üles nii Otepää isetegevuslased kui ka külalised kaugemalt - kandleõpetaja Koidu Ahk ja tema õpilased Valga Muusikakoolist.

Päeva esinemist alustas Otepää laululaps Joonas-Hendrik Mägi, tantsulusti pakkusid eakate ansambel Tantsurõõm, rahvatantsurühma Nuustaku naisrühm, rahvatantsurühma Nuustaku segarühm, rahvatantsurühm Vesiroos ja Otepää noored. Laululusti tõid eakate kollektiivid Laulurõõm ning Relami. Meeldejääva etteaste tegid Otepää Avatud Noortekeskuse noored oma moeetendusega.

Laadalised said ka näha Otepää noorte tantsutrupi FeelingGood tantse. Nagu tavaks, valiti ka tänavu parimad laadaväljapanekud. Parima väljapaneku tiitli sai Põlva Talupood, parimaks rahvuslikuks väljapanekuks kujunes korvipunujate müügikoht.

Laada peakorraldaja, Otepää Naisseltsi esinaise Riita Aaderi sõnul kujunes käsitöö- ja rahvamuusikapäe-vast igati meeldiv üritus. „Tänan kõiki, kes mulle oma abi pakkusid ning olid selleks valmis kasvõi varahommikul," ütles Riita Aader. „Aitäh laadamüüjatele osavõtu eest, tänan kõiki kollektiive ja esinejaid, tänan laadakülalisi. Kohtumiseni järgmisel aastal!"

Laada korraldas Otepää Naisselts, toetasid ja aitasid Otepää vald, Otepää Kultuurikeskus, kohaliku omavalitsuse programm, Eesti Kultuurkapital ning reisibüroo Partnerreisid.