Kasti ristmikul toimub ulatuslikum ümberehitus. Projekti eesmärk on ristmiku liiklusohutuse võimalikult suures mahus kasvatamine. Kasti ristmiku asukohas on põhimaanteele nr 4 projekteeritud vasakpöörde rajad mõlemale suunale. See võimaldab põhimaantee liiklejatel sooritada vasakpööret selliselt, et otseliiklejate liikumine ei ole takistatud.

Samuti on ristmiku kõrvalmaantee harule projekteeritud liiklussaared. Liiklussaarte eesmärk on suunata ja eraldada pöördeliiklust ning vähendada ja konkretiseerida liiklusvoogude vahelisi konfliktpunkte. Samuti aitavad liiklussaared parandada ristmiku lõikumisnurka. Lisameetmena on Märjamaa-poolse haru pikiprofiil tõstetud, mis parandab nähtavust ja edaspidi ei pea ristmikku ületama enam kallaku pealt. Kasti ristmiku nähtavust on ette nähtud parandada järgmiselt: parandatakse kõrvalmaanteede lõikumisnurki, projekteeritud teema ala raadatakse ja võsa eemaldatakse, põrkepiirde pikkust vähendatakse selliselt, et oleks tagatud optimaalne külgnähtavus, teeviidad on tõstetud nähtavuskolmnurga alast välja, projekteeritud on tänavavalgustus, lisaks põhimaanteele on ka kõrvalmaanteele projekteeritud tähispostid.

Ehitustööde ajal on Kasti ristmiku Märjamaa haru liiklusele suletud. Ümbersõit toimub Haimre ristmiku kaudu. Järta bussipeatus nihkub umbes 100 meetrit Märjamaa alevi poole Jaama ja Kasti tee ristmiku vahetusse lähedusse.