Soolo numbritega võistlesid seekord Ülle Järvoja, Iti-Mai Mätas, Angela Absalon, Deborah Puusepp ja Martina Puusepp.

Iti-Mai Mätas ja Ülle Järvoja kategoorias võistles 80 solisti.

Iti-Mai lõpptulemuseks I koht ja Üllel III koht. Angela Absaloni ja Deborah Puusepa kategoorias oli võistlejaid 12, Angela jõudis finaali 4. kohale ja Deborah 5. kohale.

Juuniorite soolo numbrite vanuserühmas oli võistlejaid 21, Martina Puusepa lõpptulemuseks jäi 16. koht. Lisaks soolodele ja duettidele startisid rühmad, kes 1,30 minuti jooksul pidid näitama oma meisterlikkust.

Tahkuranna tüdrukud võitsid tugevas konkurentsis I koha, kokku startis 10 rühma. Rühmakava esikoha võidu tõid koju Crete Sinimäe, Iiris Reier, Iti-Mai Mätas, Ülle Järvoja, Deborah Puusepp, Greta Tamm ja Angela Absalon.

21. aprillil toimus Tallinnas võimlemisfestival „Kauni Rühiga Ellu", korraldajaks Eesti Spordiselts Kalev. Võimlemisfestivalil "Kauni rühiga ellu" osales 52 rühma, festivali üks peaeesmärke on arendada kauneid liikumisharjumusi ning tagada hea rüht.

Pärnust osales festivalil võimlemisklubi Rüht ning Ainula Balletti ja Iluvõimlemise Stuudio. Pärnumaalt ainukesena tahkuranna võimlejad.

Võimlemisfestivalil anti sellel aastal välja 28 kuldplaati, 18 hõbeplaati ja 5 pronksplaati. Tahkurannast oli väljas kaks rühma, miniklassi väikesed võimlejad võistlesid rühmakavaga „ Liblikate Lend" ja lasteklassi võimlejad „Tulnukate saabumine".

Rühmakava „Liblikate lend" kogus kohtunikelt 70 punkti ja võitis festivalil hõbeplaadi. Hõbeplaadi õnnelikud võitjad Anett Aedma, Annika Absalon, Angela Kaiste, Aurelia Kaasik, Terhi Kuuse, Alice Võsanurm ja Iiris Reier.

Lasteklassi kava "Tulnukate saabumine" kogus 85 punkti ja võitis kuldplaadi.

Kohtunike tagasiside kavale oli ülipositiivne, olime festivalil täiesti omanäolised kostüümide ja liikumisega. Kuldplaadi õnnelikud võitjad Iiris Reier, Iti-Mai Mätas, Ülle Järvoja, Deborah Puusepp, Crete Sinimäe, Greta Tamm, Angela Absalon ja Martina Puusepp.

Võimlemisklubi Rüht väikesed võimlejad kavaga „Pallipidu" võitis kuldplaadi kogudes 95 punkti ning suurte võimlejate kava „Karjuv vaikus" saavutas 77 punkti ja võiduks hõbeplaat.

Ainula Balleti ja Iluvõimlemise Stuudio tõi välja viis kava: „Veere - Hüpe" saavutas 51 punkti, „Tuisk" saavutas 46 punkti, „Printsessid" kogus 59 punkti, „Rõnga tuljak" kogus 52 punkti, kõigi eelpool nimetatud kavade auhinnaks pronksplaat. Liikumiskava „Luure" kogus kohtunikelt 73 punkti ja auhinnaks hõbeplaat.

Tahkuranna tüdrukute treeningud jätkuvad, sest ees on veel viimane võistlus EDO Tallinn Cup 2012 ning esinemisi kümmekond. Võimlejate hooajale paneb punkti Pärnumaa Tantsupidu, mis toimub 26. mail Lavasaares.