Emadepäev - kaunis pidupäev, mis on pühendatud kõige kallimale ja kõige lähedasemale inimesele. Ka Sinimäe koolis on see igaaastane pidupäev.

Kogu õppeaasta jooksul valmistusid õpilased selleks päevaks: käsitöö ja kunstitundides valmistasid õpilased kogenud pedagoogide Alo Haljandi, Sirje Maala, Zanna Belikova juhendamisel töid emadepäeva näitusele. Sel aastal otsustasime õnnitleda emasid ebaharilikul viisil: kõik klassid koos klassijuhatajate Kristi Tamme, Roman Treiali, Anneli Sabolotni, Tamara Saveljevaga õppisid selgeks ühe isetegevusettekande ja konkurss-mängu oma kallitele emadele. Kauni saatemuusika kinkis meie emadele Urmas Rätsep. Veel tahaks ära märkida koolilõpetaja Ksenja Korni, kes lõi oma klassi jaoks omaloomingulise tantsu.

Pidu möödus laudade taga maiustades hubases koduses õhkkonnas. Emad võtsid peost aktiivselt osa- laulsid, tantsisid, mängisid koos lastega. Õnnitlusi vastu võttes tundsid nad ennast kõige ilusamate, kõige andekamate, kõige haruldasemate ja kõige armastatumatena.