Sel aastal läheneti antud teemale pisut ebatraditsiooniliselt. Esiplaanil ei olnud mitte hispaania, prantsuse ega ka mõni Skandinaavia riikides kõneldav keel, vaid hoopis viipekeel ning ladina ja esperanto keeled. Teisipäeval, 5. märtsil külastasid 1.-7. klassi Tiia ja Kaire Papp Eesti Kurtide Ühingust.

Nende viipekeele ja kurtide kultuuri tund osutus harivaks lisaks õpilastele ka õpetajatele. Omandati mõnedki viiped ja saadi teada, et igal maal ja rahvusel on oma viipekeel.

Kolmapäeval, rahvuste stiilipäeval, võis koolis kohata erinevate rahvaste esindajaid - araablasi, austraallasi kui ka rahvuslikes kostüümides venelasi. Stiilipäevaks lõid end üles nii õpilased kui õpetajad. Nädala vältel tutvustas Laulasmaa kooli inglise keele õpetaja Hestia Rindla ladina keelt, õpetades põhilisi suhtlusfraase, üldlevinud väljendeid ning numbreid.

Vene keele õpetaja Regina Proskura andis oma tundides kõigile võimaluse tutvuda esperanto keelega. Põhirõhk oli keele kujunemislool ja grammatikal.
Lisaks said õpilased ülevaate võimalustest keelt põhjalikumalt õppida.

Neljapäev ja reede olid aga mälumängupäevad. Nädala neljandal päeval võisteldi inglise keelt kõnelevate riikide raadioviktoriinis. Oma teadmised said proovile panna 5.-9. Klasside õpilased. Võitjaks osutus 7. klass. Aset leidis ka vene keele raadioviktoriin.

Võitjastaatuse üle võisid rõõmustada 7. ja 9. klass võrdse punktisummaga.

Nädal oli sisukas, kuid mitte ainult keeltega seotud tegevuste poolest - unarusse ei jäetud ka igapäevast kibekiiret õppetööd.