Kehra staadionil toimuval rahvapeol esinevad Marko Matvere ja VLÜ, Uku Suviste, Sandra Nurmsalu, naisansambel Kodu, Keila linnaorkester ja Kehra plaatpillide ansambel Xilofono, päeva juhib Emil Rutiku. Programmi kuuluvad erinevad laadategevused ja võistlused, lastealal on batuut, saab teha näomaalinguid ning lastega mängivad Pipi, Piraat ja Rapuntsel.

Avatud on Horizon Tselluloosi ja Paberi AS-i infotelk, kus väljas tootenäidised, toormaterjal, fotod ettevõtte tegevusest ning saab osta ettevõtte juubeliks ilmunud ja Pekka Erelti koostatud rikkaliku fotomaterjaliga raamatut „Kehra paberivabrik 75".

Orkester alustab rongkäiku peopaika kell 11.30 Kehra paberivabriku Horizon kontori eest. Juubelipidu kestab kella 12.30-st 19.00-ni ning sissepääs on tasuta.

25.augustil 1938 avas president Päts Kehras sulfaattselluloosi tehase, mis sai hiljem tuntuks Kehra paberivabriku nime all. Praegu on üle 400 töötajaga Horizon Tselluloosi ja Paberi AS Eesti ainus jõupaberi tootja ning Singapuri kontserni Tolaram Group täisomanduses olev ettevõte ekspordib toodangut enam kui 55 riiki.