Üle-eestilises kampaanias osales kokku ligikaudu 40 lasteaeda ja oma poolthääle sai anda „lemmiklasteaia" toetuseks, olles Facebooki kasutaja ning vajutades „Meeldib" linki vastava lasteaia pildi all - mida rohkem toetust, seda tõenäolisem oli võit. Siinkohal suured tänusõnad kõigile toetushääle andjatele ja jagajatele ning erilised tänud Kehtna lasteaia lastevanematele, kelle kaudu liikus info kiirelt edasi ja kes ise usinalt toetust avaldasid.

Kampaania lõpus teatas korraldaja, et peaauhinna saavad kaks lasteaeda - Kuusalu ja Kehtna lasteaed. Peale peaauhinnaga saadud õnnejoovastuse tuli Kehtna lasteaial olla ka 1. novembril fakti ees - kuhu ikkagi paigaldada kiik, mille nõutav turvaala on 8x4 m. Siseõu, kuhu algul oli mõte paigaldada kiik, selleks hästi ei sobinud, kuna sealne mänguala on kitsas ja koos on nelja rühma lapsed (70-80 last).

Turvalisust arvestades otsustasime paigaldada kiik eesmisele suuremale alale, kus käivad nagunii kõigi teiste rühmade lapsed mängimas ja nüüd siis ka kiikumas. Turvaala ehitamisel olid abiks lapsevanem Avo Linder (kopatööd), ettevõtja Teet Oole (kogu vajalik liiv) ja Kehtna vallavalitsus (haljastustööd).

Loodame vaid, et kiige võiduga ei lõpe veel lasteaia õueala täiendamine atraktsioonidega ning teretulnud on selles osas kõik head ja kasulikud mõtted ning pakkumised.