Järgmisel hooajal on oodata põnevaid mänge

Kui III liiga läänetsoonis on 12 võistkonda, siis II liiga lõuna/ läänetsoonis 14. See tähendab järgmisel hooajal rohkem mänge . Senise 22 mängu asemel 26 ja seetõttu venib ka hooaeg pikemaks. Lõuna/läänetsoonis, kus Keila JK mängima hakkab, on võistkondi Tartust, Paidest, Türilt, Saaremaalt, Viljandist jne. Kuna tegemist on aste kõrgema liigaga, on meeskondade tase kindlasti tugevam ja oodata on vägagi põnevaid ja pigelisi kohtumisi.

Keila JK meeskond koosneb 100% oma kasvandikest, see tähendab, et kõik mängijad on jalgpalliga Keilas alustanud. Põhituumiku moodustavad 1989-90 ja 1991-92 aastal sündinud poiste treeningrühmad. Meeskonda kuuluvad ka mõned üksikud vanemad kui ka nooremad mängijad. Targo Kaldoja sõnul pole siiski hooaeg meeskonnale lihtne olnud, kuna lausa 5 mängijat on hetkel ajateenistuses ja 2 mängijat taastuvad põlveoperatsioonist. „Esimesed läksid juunikuus ning teine ports sügisel. Enne sügist, olin treenerina lausa mures, kuna põhikaitseliini neljast mehest läks sõjaväkke kolm. Seetõttu tuli paika panna täiesti uus kaitseliin."

Meeskond on ühtlane

Tiim koosneb 20 - 22 võrdse tasemega mängijast, kellest vähesed saavad oma algkoosseisu kohas kindlad olla. Konkurents on täiesti olemas ja altpoolt tuleb nooremaid peale, kes samuti sooviksid „esindusmeeskonda" murda! „Meeskonna vaim on väga hea ja on vägagi positiivne, et poisid võtsid fänninduse enda peale. Viimasel üleminekumängul Keilas Pärnu LM-II vastu purustati järjekordne publikurekord, kui toetamas üle 200 inimese. Isegi kõik meistriliiga klubid ei saa sellise toetajaskonnaga hiilata. Vähetähtis pole seejuures fakt, et viimane kohtumine toimus juba kõledas sügisilmas ja äärelinnas asuva staadionini tuleb paljudel jõuda läbi pimedate metsateede. Oleme kohaliku fännikultuuri sünni juures ja arendame seda kõik üheskoos. Teeme sügava kummarduse oma toetajate ees ja kinnitame nende valikut- midagi siiski on selles mängus erilist!"

Jalgpalli on Eesti Meistrivõistluste tasemel Keilas mängitud juba mitukümmend aastat. Praegune Keila Jalgpalliklubi registreeriti 1995. aastal. Läbi aegade võiks nimetada 7 - 8 mängijat, kes oma jalgpalluri karjääri meie juures on alustanud ja suutnud murda ennast Eesti noortekoondisesse. Praegugi sõitis kaks Keila noormeest - Mart - Mattis Niinepuu ja Kaspar Kaldoja - Eesti U21 koondisega Hispaaniasse ja Horvaatiasse. Mart - Mattis mängis sellel hooajal Tallinna JK Kalevi eest ja võitis I - liiga ning Kaspar Kaldoja on meistriliiga klubi Tartu JK Tammeka pallur.

Tule ja liitu oma kodulinna klubiga!