Peahoone esimesel korrusel on valmimas restorani "Mon Chéri" söögisaal. 40-kohalises toidukohas pakutakse tulevikus roogasid prantsuse ja vene köögist. Kiirema ja lihtsama kõhutäie saab aga peavärava juures asuvast trahtrist. See aga valmib ehituse kolmandas etapis pärast peahoonet ja külalistemaja. Andrei Dvorjaninovi sõnul tuleneb restorani nimi krahv Beckendorffi ja keiser Nikolai I lähedasest sõprusest. "Kui nad omavahel kirju vahetasid, olid esimesed sõnad pea alati "mu kallis sõber"," ütleb ta.

Peahoones on muudki huvipakkuvat. Lossi läbiv 17-meetrine keerdtrepp viib teisele korrusele, kus asuvad kõige luksuslikumad toad - viis sviiti. Kusjuures igaüks neist on mõne ajaloolise inimesega seotud ja vastavalt sisustatud.

Loe pikemalt Harju Elust.