Leivategu õpetati muuseumis tänavu sügisel juba kolmandat aastat ning kokku on sellest osa saanud 1261 last. Ja huviliste lõppu ei paista, järgmised leivapäevad toimuvad sügisel. Enne on muuseumipedagoogidel teised üritused: juba varsti on vastlanädal ja suvel tuleb taas lastelaager. Tartu - Vändra - Tallinn - Keila rändav Nele ei korralda üritusi vaid Keila lastele. Leivanädalatelgi on osalenud lapsi palju kaugemalt.

Arheoloogiks õppivat Nelet huvitavad arheoloogia ja avalikkuse suhted - kuidas anda teadmisi edasi teistele. Muuseumipedagoogi töö on selleks suurepärane kogemus. „Ma olen selle aastaga siin palju kogemusi omandanud. Nominendiks nimetamine on ... pigem meeldiv üllatus. Aga eks ole selle leivaprogrammiga ka tublisti tööd tehtud," ei hinda Nele oma rolli liiga kõrgelt.

Magistriõpingutega seotult leiab ta aega ka kaevamistel käia. Näiteks suvel oli ta Padisel, kus ta leidis muuhulgas ühe mündi 15.sajandist. „Aga vahel on mingile konkreetsele ajastule viitav keraamikakild märksa väärtuslikum," selgitab Nele arheoloogide rõõme.

Muuseumiauhindade jagamisel oli aasta konservaator 2011 nominentide hulgas ka Harjumaa Muuseumi esitatud Heige Peets ennistuskojast KANUT ja Marike Laht Eesti Vabaõhumuuseumist, kelle eestvedamisel viidi Keila Jõesaarel läbi Eesti Konservaatorite Ühingu talgupäevad.