Heategevuse ja Kiwanise juurde tõi Sandra tema isa Urmas Kuus. Omal moel on neil kogu pere klubiga seotud. „Vend on praktiliselt sünnist saati klubi üritustel osalenud ja arvatavasti saab peagi aktiivse tegelasena ka noorteklubi presidendiks. Ema klubisse ei kuulu, kuid ta elab meile aktiivselt kaasa," räägib Sandra. Üks kauaaegne klubi liige nimetab Sandratki Kiwanise lapseks: „Tema nagu mitmed teisedki Kiwanise liikmete lapsed on kasvanud meie tegemiste juures ja isegi jõudumööda kaasa lüües. Rõõm on näha, kui tublideks ja aktiivseteks noorteks nad on kasvanud." Sandra usub, et ka Euroopa noorteklubide asepresidendiks sai ta tänu oma isikuomadustele ja tegutsemisele. „Ju ma laagrite korraldamisega presidendile silma jäin," naerab ta.

Keilas kooliteed alustanud ja Tallinnas Ühisgümnaasiumi lõpetanud Sandra tahab sellel aastal saada Tartu Ülikoolis rahvusvaheliste suhete magistriks. Õppimise kõrvalt käib bakalauruse tudengitele seminare andmas ja vahel ka teenindajana tööl. Lisaks lükkab ta Tartus Kiwanise liikumist käima.

Tuleviku suhtes on ta avali pakkumistele: "Hoian silmad lahti märksõnadele „Euroopa", „rahvusvahelised suhted", „noored"." Sealjuures ei välista ta tulevase töökohana Keilat: „Siin on mu kodu, kus on alati hea olla."