Keskuse juhataja Riina Sippolil on kogutut sorteerides raske oma emotsioone sõnadesse panna: "See energia, mis siin keskuses praegu valitseb, on liigutav. Inimesed tõid asju silmade särades ja parimate soovidega." Mõlemad keskuse külmkapid on pilgeni verivorste täis, ainuüksi hapukapsaid on 60 purki, piparkooke neli kasti, kohvi oma paarkümmend pakki. Lisaks annetati ka igapäevasemaid toiduaineid - hommikuputru ja -helbeid ja palju muud. Näiteks tõi Riina ühe naise, kes tuli Keila lähistelt liinibussiga, kaasas hulk soojadesse riietesse mässitud õunu.

Keskuse inimesed jagasid kogutu 60 erinevasse portsu ja toimetasid inimestele, kel endal oleks muidu keeruline oma jõululauda katta. Keskuse inimesed ja teised vabatahtlikud - noortekeskusest ja kultuurikeskusest, kogusid annetusi oma vabast ajast ja tahtest. Leidus ka neid, kes pakkusid end appi pakkima ja pakke laiali vedama. Heategevus pole Keilas sugugi ainult aastavahetuse teema. Aegajalt jõuavad meieni sõnumid Lionsite ja Kiwanise tegemistest. Olgu siis arvuti kinkimine, kartulite kasvatamine, küttepuude jagamine või nukkude valmistamine. Terve hulk heategevusest ei jõuagi uudistesse, sest annetajad ei tee seda kuulsuse hankimiseks . Kes seda rahanumbrit suudakski kokku lugeda, palju linna ettevõtted on annetanud spordiklubidele või huviringidele. „ See on iseenesest mõistetav, et me aitame, kui saame. Me ikka aitame oma töötajaid ja nende lapsi, seda keskkonda, kus me igapäevaselt tegutseme," ütles ühe Keila suure ettevõtte juht, kes ei pidanud vajalikuks ennast selles loos esiletõstetud saada. Nõnda on erineval moel abiks olnud Harju Elekter, Keila Tarbijate Ühistu, PKC, Ensto, Glamox, KeVa, Elektrimees, Hole In One, Usin, Keila Vesi ja paljud teised firmad.

Olgu see lugu kummardus kõigile heategijatele. Aitäh teile! Pakkudes teistele abi, võite olla kindlad, et ka teid hädas aidatakse.