Valimiskomisjon tegi neile ettepaneku esitada ankeedid korrektselt seaduses ettenähtud aja jooksul.

Hiljemalt 15. septembril registreerib linna valimiskomisjon nõuetekohaselt registreerimiseks esitatud kandidaadid, kandidaatide nimekirja avaldame järgmises Keila Lehe numbris.

Täna saame juba öelda, et üllatuslikult on seekord volikokku kandideerijaid vähem, kui seda oli neli aastat tagasi. Pikemad on üksnes SDE ja valimisliidu Sõbralik Keila nimekiri, teiste nimekirjad on lühemad.

Kõige rohkem on kandidaate Reformierakonnal - 40 (neli aastat tagasi 55). Nimekirja kolm esinumbrit on Enno Fels, Tanel Mõistus ja Rein Siim. Nimekirja viimasel kohal, mis on valimispsühholoogiat arvestades oluline koht, on seekord Leino Mägi.

IRLi nimekirjas on 21 kandidaati (eelmistel valimistel 24). Esinumbrid on Merike Käver, Anne Taklaja ja Ilona Laido. Viimane nimekirjas on Meelis Aab.

Keskerakonnal on nendel valimistel 18 kandidaati (eelmistel oli 25). Nimekirja kolm esimest on Ago Kokser, Snežana Ušakova ja Priit Siig. Nimekirja lõpetab Aarne Okspuu.

Valimisliidu Sõbralik Keila nimekirjas on 14 kandidaati (neli aastat tagasi 10), nimekirja avavad Jaan Murdla, Elmet Puhm ja Viljar Paalaroos.

SDE nimekirjas on 17 kandidaati (oli 13). Esinumbrid Mati Õunloo, Katrin Müürsepp ja Ülle Kraun, punkti paneb nimekirjale Olga Sepp.

Valimisliit Vaba ja Sõltumatu Keila Elanik esitas 10 kandidaadi ankeedid, kellest 1 osutus Tallinna elanikuks. Nimekirja esikolmik on Alar Salu, Madis Melzar ja Aarne Juhanson. Viimane esitas avalduse ka IRL-i nimekirjas kandideerimiseks, ajalehe trükkimineku ajaks valimiskomisjonil temaga kontakti saada ei õnnestunud.