Poolmaratonil startis 103 jooksjat, kes kõik edukalt lõpetasid. Kuna ilm oli kuum, siis esimeste ajad polnud kõige kiiremad, samas oli palju neid, kes oma tulemust parandasid. Kuumust aitasid leevendada ja jooksjaid turgutada iga 2,5 km tagant tublid jootjad ja samuti ei puudunud raja äärest juba traditsiooniks saanud vabatahtliku abimehe Kuldar Hüti poolt improviseeritud külm aiadušš, mille alt oli soovijatel võimalik läbi joosta. Ülekaaluka, ligi 6-minutilise üldvõidu sai juba teisel kilomeetril teiste eest ära jooksnud Ilja Nikolajev klubist Jooksupartner. See oli tema teine järjestikune ja üldse kolmas võit Keila poolmaratonil. Ülekaalukas võit oli tingitud ka sellest, et samal nädalavahetusel toimusid Eesti meistrivõistlused kergejõustikus, kus osales ka Keila parim jooksja ja Keila poolmaratoni 2011 võitja Priit Aus, kes võitis 3000 m takistusjooksus kulla ja 5000 meetri jooksus hõbeda. Naiste võistlusklassis käis tihe rebimine kahe Saue Tammede klubi esindaja vahel ja lõpuks võttis pooleminutilise võidu Viivi-Anne Soots Kirti Rebase ees. Teised oma võistlusklasside parimad olid Ranno Erala Tootsist, Urmas Kaljurand SK Staminast, Ülle Kummer-Leman klubist ITI. 

Naiste paremusjärjestus: I - Viivi-Anne Soots, II - Kirti Rebane, III - Ela Vulla

Tublid olid kõik lõpetajad ja ei saa märkimata jätta kõikidel Keila poolmaratonidel osalenud Kiviõlist rongi ja bussiga kohale sõitnud Eino Tolgat, kes läbis 78-aastasena poolmaratoni kolme tunni ja nelja minutiga, trotsides kuuma ja janu. Lõpetades oli mees õnnelik ja tänas vapraid kuumust kannatanud jootjaid.

Keila poolmaraton oli Keila Pikamaasarja 2013 teine osavõistlus. Selles arvestuses on oma võistlusklasside liidrid: Maria Bondarchuk, Ivan Bondarchuk, Hanna Heinsaar, Argo Raie, Maksim Bondarchuk, Rasmus Pitkanen, Urmas Kaljurand, Siim Vinter ja Aimer Peensalu. Kolmandaks ja viimaseks Keila Pikamaasarja etapiks on septembris toimuv Keila Rull 2013, kuhu kutsume kõiki rulluisutajaid ja rullsuusatajaid.