Harjumaa Muuseumis avatakse kunagise seltskonnategelase ja fotograafi Gustav Kulpi näitus. Muuseumi õuel on tõenäoliselt taas populaarseim tegevus Rossi Sepaäri ja Ferrum Fabrica seppade korraldatud keti valmistamine. Linnakodanike abil valmib kett, millega taastatakse Keskväljakul, Miikaeli kiriku ees asuva haljasala piire.

Miikaeli kogudus korraldab ekskursioone kirikus, külalisi lubatakse ka kiriku torni. Külalistel on võimalus kirjutada projekti „Minu piibel" raames oma käega Piiblit.

Spordiprogrammis on jalgrattasõit, discgolf ja teised alad, mis kõik viiakse läbi Selveri lastetänava juures. Keila Koertesõprade Klubi korraldab Keila Koer 2014 valimise.

Liiklusmuudatused Keila kesklinnas algavad kell 4 hommikul, kui liiklusele suletakse Keskväljaku Kultuurikeskuse esine osa ning Kesklinnast väljuvad Haapsalu  ja Paldiski maantee lõigud. Liiklus juhatatakse kesklinnast mööda kõrvaltänavate kaudu. Tavapärane liikluskord taastatakse pärast koristust, tõenäoliselt pühapäeva, 1.juuni esimestel tundidel.

Keila Päeva korraldavad koos partneritega ja paljude linna ettevõtete-asutustega Keila linnavalitsus, Keila Kultuurikeskus ja Laadakorraldaja OÜPäeva kavaga saab tutvuda Keila linna kodulehe kalendris www.keila.ee