Elektriraudtee müügi- ja turundusjuhi Norbert Kaareste sõnul olid lisaväljumised hädavajalikud, et leevendada hommikuste rongide istekohtade puudust Keila-Tallinn lõigul. „Jälgime hetkel meie rongide täituvust ning vajadusel saame käiku panna veelgi täiendavaid väljumisi," lubas Kaareste.

 „Samuti täname kõiki meie kliente, kes on saatnud ettepanekuid sõiduplaanide täiustamise osas," tänas Kaareste.

Tema sõnul on alates järgmisest nädalast ettevõttel käes juba 15 uut elektrirongi, mis annab võimaluse kasvatada väljumiste arvu veelgi. „Samas tuletame meelde, et veel olulisem väljumiste arvu kasv toimub 1. jaanuaril 2014, mil näiteks Keila liinil hakkavad tipptundidel rongid sõitma iga 15 minuti järel," selgitas Kaareste.

Lisaks täiendavatele rongidele tuleb harjuda ka Elektriraudtee uue nimega, mis on nüüd Elron. Seepärast tuleb ka internetis otsida aadressi www. elron.ee, kus on kirjas lisaväljumiste täpsem sõiduplaan. Uued sõiduplaanid lubati paigaldada selle nädala jooksul ka ooteplatvormide infostendidele.

30. septembrini jätkuvad teetööd Keila-Riisipere ja 24. oktoobrini Klooga-Kloogaranna lõigul. Tööde tõttu on osa väljumisi asendatud bussidega, Kloogaranda pääseb kuni remondi lõpuni ainult bussiga.

Kuni 23. septembri kella 24- ni on remonttöödeks liiklusele suletud Tallinn-Paldiski maantee 37,5 km asuv Kloogaranna raudteeülesõit. Ümbersõit toimub Niitvälja-Padise-Madise kaudu.