Rattamaratoniga 19. juunil sai Tiimsport sari selleks aastaks läbi ja Keila selle aasta kõige mitmekülgsem ja ühtlasem võistkond on teenitult Glamox (230,5 punkti), kes üksikaladest võitis küll vaid korvpalli ja kabe, kuid lisaks oli seitsmel alal esikolmikus.

Sarja teise koha sai Linnakodaniku (205,5 punkti) nimega tiim, keda õigusega võib pidada Keila kõige sportlikumaks, ühtsemaks ja mitmekülgsemaks pereühenduseks, ning kes oli tegelikult 4 perekonna Komi-Tõnisson-Jaagu koondis. Linnakodanikud võitis eeldatult maahoki, samas ka teatejooksu ning olid ühtlaselt tugevad just kestvusaladel.

Kolmanda koha sarjas sai fotofinišiga mõõdetult Ilu-ja Lõõgastuskeskus Püramiid 198 punktiga, kes aladest võitis ujumise ja suusatamise. Püramiidi tugevuseks oli oskus hea manageerimisega koondada oma lipu alla eri alade tähti. Kohtadel neli kuni kuus olematute vahedega on Keila tööstus: Draka (196 punkti), Harju Elekter (194,5 punkti) ja PKC (194 punkti). Draka ja PKC sealjuures ühtlaselt esinedes alavõiduni ei jõudnudki, kuid Harju Elekter võitis parima pallitiimina võrkpalli, jalgpalli ja lisaks individualistliku sooritust nõudva discgolfi võistluse.

Seitsmenda koha sarjas sai võimlemisklubi Triumf, kes võitis jõutõstmise ja rattasõidu. Seega võib Triumfile julgelt omistada Keila kõige laiahaardelisema spordiklubi tiitli, kel olemas nii jõud, vastupidavus kui painduvus.

Kaheksandaks tuli ühtlase esinemisega Keila Lions Klubi, kelle võib tunnistada parimaks keskealiste võistkonnaks.

Üheksanda koha sarjas sai Linnavalitsuse võistkond, kes võitis ära lauatennise ning peaaegu oleks võitnud ujumise ja discgolfi, kuid kes paar ala ennem sarja lõppu langes kevadväsimuse küüsi. Linnavalitsusele jääb seega üle soovida järjepidevust ja sportlikku õnne.

Norma Orienteerujad koos esinumber Koit Sengbusch'ga võitsid ära talvise reesõidu, kuid peale discgolfis saadud viimast koha jäid nad metsa kadunuks ja seetõttu punktiarvestus langesid tiimide osas punaseks laternaks.

Tulemused kõikide alade osas on saadaval Keila Tervisekeskuse veebilehel www. keilasport.ee. Tänud kõikidele kohtunikele, klubidele ning toetajatele, kes erinevaid alasid aitasid läbi viia ning tunnustus tiimidele, et pikk sari lõpuni vastu suudeti pidada.