Klientidest rääkides tõi Kaurson esile Ämari lennubaasi ja Paldiski sõjaväeosa mundrites korravalvureid – kuna Suurbritannias on avatud üle 2000 Subway võileivapoe, siis tulevad sõjaväeteenistujad meie poodi suure õhinaga. „Mõned mundrites mehed on isegi maininud, et siin on nende jaoks killuke kodutunnet ja neil on hea meel, et muidu nii väiksena tunduvas linnas selline koht olemas on,” sõnas Kaurson.

Juba poe avamisel otsustati, et kohaliku ettevõttena soovitakse panustada ka siinsesse kogukonda. Alates 2014. aasta septembrist toetab võieivapood üheksal järgneval aastal tantsulapsi, kes lõpetasid tänavu Keila Kooli esimese klassi. Kooli tantsuõpetaja Kristiina Laiv oli esmalt küll toetaja initsiatiivist üllatunud, kuid näeb, et see on tegelikult tantsuklassi jaoks väga vajalik.

„Kuna tantsuklassi eesmärk on arendada laste liikumisoskust ja tõsta üldist aktiivsust, siis tuleb tantsutunnid teha laste jaoks võimalikult põnevaks ja kaasahaaravaks – vaid nii on ka lapsed ise liikumisest huvitatud. Kuna kulutused aasta-aastalt kasvavad, siis võimaldab toetus läbi üheksa aasta kõigil tantsuklassi lastel võrdselt tantsutundides ja esinemistel osaleda,” rõhutas Laiv, lisades, et praeguseks on Subway toel ostetud esinemisriideid – poistele ühesugused triiksärgid ja lipsud ning tüdrukutele võimlemistrikood.

Subway ei ole tantsuklassi lastele seadnud mingeid eesmärke või nõudeid. „Soovime vaid, et neid saadaks tegemistes edu ja nende enda püstitatud eesmärgid saaksid täidetud – nii rõõmsameelsed lapsed, nagu tantsuklassis käivad, annavad kindlasti endast maksimumi ja sellest meile piisab,“ hindas Kaurson.