Pealtnäha pole õlletegemises midagi keerulist, kuid väikese õlletööstuse rajamine nõuab raha, aega ja suurt asjaajamist.

Pruulikoja loomiseks vajalikud nõudmised on laiali paljudes erinevates seadustes ja määrustes ning nende üles leidmine ja õigesti tõlgendamine pole kerge. Kinnitused ja nõusolekud tuleb saada nii Maksu- ja Tolliametilt, Veterinaar- ja Toiduametilt kui mitmetelt teistelt ametkondadelt.

Tarmo Tali ütles Keila Lehele, et ehkki kõik ametnikud, kellega kokku puututi, olid asjatundlikud, sõbralikud, abivalmid ja teadsid oma valdkonda väga hästi, kulus pruulikoja käivitamiseks terve aasta.

Esimesed kolm õllede marki on Black Mouth Cur (mida täna villima hakati), Lõbus Njuufa ja Väike India. Esimene neist jõudis kolmapäeval pudelitesse ja peaks järgmisel nädalal poodidesse jõudma. Keilas on müügikokkulepe Selveriga.
Siin, vasakpoolsetes nõudes käib õlu – korraga kolm erinevat sorti.

Cambrinuse õllepäevikus kirjeldatakse uut õlut kui klaarilt punaka merevaigu värvi papaia aroomiga märjukest. Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja õrnalt magus- mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjalt vürtsikalt karameljas, mango ja ananassi nüanssidega.

Lõppmaitse muutub pehmemaks, pisut biskviitjamaks ning pähklisemaks. Järelmekk mõjub väga mahlaselt, puuviljaselt ja mõnusalt värskendavalt. Alc 5,2% vol.

Tarmo Tali kinnitas, et kolme õllemargi juurde nad kindlasti ei jää, veel sellel aastal tahetakse välja tulla suve- ja jõuluõllega. Küsimusele, kuidas saavad õlled oma nime, vastas ta: „Käsitööõllede puhul võivad nimed olla üsna isepäised. Kahe esimese õlle nimi on tuletatud näiteks koeratõugudest." Lehe pruulikoda pole Eestis esimene ega viimane väikeõlletootja.

Naaberlinnas Sauel tegutseb juba Õllenaut, Koerus hakatakse tootma Vormsi õlut, seadmed peaks kohal olema Tallinnas Hiiul tööd alustaval pruulikojal Õllekunst. Tarmo Tali väitel on tema juures käinud huvilisi palju. Väikeste pruulikodade tekkimist on peetud omamoodi õllerevolutsiooni algusekski.

On selge, et käsitööõlu ei ole rüübe, mida pudelite kaupa sisse kallata, see on jook mekkimiseks õllegurmaanidele. Paludes nimetada oma lemmikõlu, ütles Tarmo Tali: „Mulle meeldib Õllenaudi Eesti Rukki eil. See on rukkilinnastest isemoodi maitsega stiilne õlu."