Esimeseks kategooriaks on tegus noorteorganisatsioon, kus kolme nominendi seast tunnistati aasta silmapaistvaimaks
Keila korvpallikool
- pikaajalise korvpalli populariseerimise, noortele sportlike eluviiside juurutamise ning heade saavutuste eest. Keila Korvpallikool väärib tegusa noorteorganisatsiooni tiitlit, kuna nii suur hulk lapsi ja noori on hõivatud nende treeningutes ja võistlustel.

Treenerid Tarmo Heina eestvedamisel on võtnud oma südameasjaks korvpallipisiku süstimise noortesse, arendades ja hoides üleval Keila ja kogu Eesti korvpalli au.

Igal aastal korraldatakse Keilas linna noortele töömalev, kus on võimalik end proovile panna ja töökogemusi saada. Nende noorte seast valitakse ka parim töömalevlane. 2013. aasta töömalevlase tiitli pälvis
Liis Lillimägi
- tubli töö ning abiliseks olemise eest Sipsiku lasteaias. Liis on lahtiste kätega ja avatud südamega, väga tähelepanelik.

Märkab ise, mida vaja teha. Liisil avaldusid pedagoogilised võimed - ta suudab hoida kogu lasteaiarühmal silma peal.

Vabatahtliku noore tiitlile kandideeris viis nominenti, kes kõik väärisid tiitlit, kuid valida sai vaid ühe. Silmapaistvaimaks vabatahtlikuks nooreks nimetati
Brita Rikkolas
- vabatahtlikuna Kultuuriklubi korraldamise ja algatusvõime eest. Brita on üks äärmiselt lihtne ja heatahtlik tüdruk. See on tohutult tore, et Brita jagab oma suurt armastust nüüd ka teistega, kutsub kohale põnevaid inimesi ning teeb kõikide kultuurisõprade elu põnevamaks. Ta on igati seda preemiat väärt, öeldi tunnustusüritusel.

Brita Rikkolas pälvis tol õhtul teisegi tiitli

- noor algataja ja sedagi Kultuuriklubi algatamise eest.

Kõige suurem nominentide arv oli tiitlile aktiivne noor, kuhu kokku esitati 7 noort ning mõnda lausa mitu korda. Tihedas konkurentsis sai tiitli aktiivne noor
Karl Kristian Alas
i - Keila kooli õpilasesinduse juhatuse liikmeks olemise, kohusetundlikkuse, kooli helimeheks olemise, õpilaste õiguste eest võitlemise ning palju muu eest. Karl Kristian on aktiivne Keila Kooli õpilane, asendamatu abiline kooli huvijuhile. Ta on alati abiks aitama muusikaõpetajaid ja kollektiive esinemiste korraldamisel. Karl Kristian pole aktiivne mitte ainult koolis - ta on kauaaegne Keila puhkpilliorkestri liige ning alates 6. eluaastast tegelenud võistlustantsuga, treenides nüüd juba ise nooremaid.

Noortesõbralikema teo tiitli sai
Keila Lions Klubi ning teo eestvedaja Tanel Suslov
Jõe tänava korvpalliväljaku rajamise eest. Korvpalliväljaku rajamiseks korraldati Keila Tervisekeskuses korvpalli meistriteliiga mäng ning heategevuslik oksjon.

Kokku saadi märkimisväärne tulu ja selle eest paigaldati korvpallikonstruktsioonid, joonistati maha vajalikud jooned ning paigaldati pink. Järgmisse kategooriasse said nominente esitada ainult noored ja kokku esitati 3 nominenti. Pärast tõsist arutelu otsustas komisjon nimetada aasta noorte lemmikuks

Heidi Kena

- noorte murede ja rõõmude ärakuulamise ning aitamise eest. Heidi positiivne olek ja säravad silmad on alati südantsoojendavad. Noortele meeldib tema mõnus naljaviskav kõnepruuk ja teadmine, et Heidi tuleb alati appi, et noorte ideid teostada. Kõige keerulisema valiku ette pani komisjoni aasta noorsootöötaja tiitel, millele esitati rekordiliselt palju kandidaate - tervelt kümme. Pärast põhjalikku vaagimist said selle tunnustuse kaks noorsootöötajat:

Maret Lepiksaar

- pikaajalise noosootöö ning noorte juhendamise ja mentoriks olemise eest Keila Noortekeskuses ja

Karmo Tihane

- mitmete asjade korraldamise, sõbraliku ja alati abivalmis olemise eest.