Moodustati laudkonnad ja jagati ametid

Esimesel kokkusaamisel sai laudkondi kokku viis- Reinud, Antsud, Käpeku, Kuldne keskiga ja Vikerkaar.

Rahvajuttude järgi oli klubi kokkukutsujate idee autoriteks Silvi Tõnismäe ja Tiiu Gross. Klubi nime idee Kerro käis välja Ants Jaanus. Esimeseks klubiperemeheks valiti Ants Jaanus ja perenaiseks Tiiu Gross, peorahade koguja oli Maigi Leenurm, kroonikakirjutaja oli Piia Jaanus, ametlikuks fotograafiks määrati Ilmar-Johannes Vainsalu.

Klubiõhtutega alustati Käru Pritsi-majas. Seda maja pole küll tänaseks olemaski aga arvan, et kui inimesed sellest majast räägivad, siis nii mõnelegi meenuvad võimsad peod. Näiteks võib siin tuua Kerro meeste poolt korraldatud naistepäeva peod ja kindlasti ka Kerro balli, millest räägitakse suure õhinaga veel tänapäevalgi. Palju tehti väljasõite loodusesse, restoranidesse, käidi külas erinevatel pere-klubidel. Praegune klubi peohoone on nn PKV maja ja aegajalt peetakse mõned suuremad peod maha ka koolimajas.

Et klubiüritused oleksid lahedad ja mõnusad, siis pidude õnnestumiseks ja mõnusamaks tegemiseks oli vaja lisaraha. Nii käidigi kogu klubiga raha teenimas Lungu sovhoosis. Tehti heinatöid,  raiuti võsa, koguti söödavihtasid loomadele. Samuti käidi hoogtöö korras tegemas vanale koolimajale küttepuid - vana kool ehk Käru mõisahoone oli klubile kooskäimiskohaks aastatel 1990-1996.

Toetajaiks nii klubilised kui omavalitsus

Suure panuse Kerro klubi elushoidmiseks on andnud Käru vald, kes on klubi tegevust toetanud nii rahaliselt ning ka lubanud oma ruumides korraldada klubiõhtuid, selle eest tasu võtmata. Suured tänud Käru vallale ja usume, et toetus ja abi valla poolt on jätkuv.

Ka klubi lähiajast meenuvad vahvad õhtud. Peod on olnud erinevate stiilidega ja väga omanäolised.

Kui veel 10 aastat tagasi võis peol osaleda 25. eluaastast, siis nüüd on võimalus osaleda peol alates 18. eluaastast. See on tore, sest meie meelest seob ja ühendab see erinevaid põlvkondi. Umbes täpselt samamoodi, kui vanasti uusaasta tervistuspeod vanas Pritsimajas. Jätkuvalt on lisandunud meie klubiperre uusi liikmeid ja lisandub ehk veelgi. Endiselt peetakse keskööl  meeles sünnipäevalapsi. Klubil on olemas jätkuvalt peremees ja perenaine ja kroonikakirjutaja ning laudkondade vanemad.

Täname kõiki endiseid perenaisi, peremehi, kroonikakirjutajaid, vabatahtlikke fotograafe, sponsoreid, laudkondade vanemaid ja muidugi kõiki klubiliikmeid, kes on andnud oma panuse klubi tegemistesse.

Sünnipäevapidu viidi 80 aastat tagasi

Laudkond Ants Käpp kutsus seekord kerrolased koolimajja, kus tähistati ühise perena pereklubi 35. sünnipäeva. Õhtu teemaks oli „Muinaslugu muusikas", ajastuks eelmise sajandi 20-30-ndad aastad.

Nii klubiliikmeid kui ka külalisi võeti vastu šampuse ja õnnesoovidega. Kutsed olid saanud selle klubi asutajaliikmed, kellest mitmed ka kohale tulid. Nende laua nimeks sel õhtul sai „Vana kaardivägi".

Sünnipäevaõhtu juhatasid sisse klubi perenaine ja peremees. Andris Avamere trio Türilt esitas Raimond Valgre laule. Tantsuks mängis ansambel „Mis juhtus".

Tore oli see, et suur osa rahvast olid ennast ka vastavalt ajastusele riietanud või soenguid teinud, mis andis peole just õige meeleolu ja piduliku õhkkonna.

Esimesel vaheajal anti sõna asutajaliikmele ja klubi esimesele perenaisele Tiiu Grossile, kes kutsus meid kõiki ajas tagasi oma meenutustega, mis nii mõnelegi pisara silma tõi.

Toitudega oli kõvasti vaeva nähtud, sest kõik oli ise otsast lõpuni oma kätega valmistatud - näiteks võib tuua süldi, pasteedi, kotletid.

Korraldav laudkond oli selgeks õppinud tolleaegse tantsu padespaani, mida suure õhinaga teistelegi õpetati.

Võeti vastu uued liikmed, neid oli seekord viis. Sünnipäevalastele lauldi traditsioonilist sünnipäevalaulu ja seejärel lõigati lahti suur sünnipäevatort, mida jagus rohkesti kõigile - aitäh Katrin, hea tordi eest!

Õhtu oli tõeliselt pidulik ja meeleolukas, Aitäh laudkonnale Ants Käpp!

Järgmise peo korraldavad Mikud-Mannid, 8. detsembril.