5. oktoobril toimus Rahvusooperis Estonia Harju Maavalitsuse, Harjumaa Omavalitsuste Liidu ja Harjumaa Haridustöötajate Liidu korraldatud tänuüritus, kuhu kutsuti nii aasta õpetaja tiitli pälvinud kui ka nominendid.

Kohaletulnutele esinesid Püünsi kooli tantsu ja Viimsi kooli laululapsed, õpetajaid tänas ja tervitas maavanem Ülle Rajasalu. „Minu austus ja tänu läheb kõikidele õpetajatele, kellele on nende amet kutsumuseks. Õppeaine saab elu sisse tänu inimesele, kes seda edasi annab. Inspireerivaid õpetajaid on vaja iga lapse ellu, kuna just nemad aitavad väärtustada haritust, mis kujundab lapse maailmapilti ning suhtumist teistesse inimestesse ja ümbritsevasse keskkonda," sõnas  maavanem.

Harjumaa aasta õpetaja 2011 konkursile nominentide esitamise õigus oli kõigil Harjumaa haridusasutustel, tiitli saajad valis välja Harju maavanema poolt moodustatud konkursikomisjon, kuhu kuulusid Harjumaa Omavalitsuste Liidu, Harjumaa Haridustöötajate Liidu ja Harju Maavalitsuse esindajad.

Harjumaa aasta õpetaja 2011 tiitli pälvisid Terje Urbanik, Anne Tanne, Signe Täll, Mariina Paesalu, Kaie Ehrpais, Kaja Sarapuu, Enel Pärs, Livia Roomets, Kersti Vissov, Gina Uusalu, Kristi Läänesaar, Krista Savitsch, Marje Hiie, Jana Rebane, Elle Toper.