Suvekooli avamisel kõlasid lummavad klaasimuusikahelid Eha Terase ja Liisa Valdase esituses.

Kolme päeva jooksul õpiti, aga ka lõbutseti palju. Siiski kehtis põhimõte - enne töö, siis lõbu.

Esimesel õhtul peeti maha KinoGala, kus žürii laua taga istusid "Anu Saagim", "Teet Kask" ja "Anna Levandi". Esitati ülivaimukaid klippe "Eesti film 100" teemal. Väga suure menu osaliseks sai meie näitetrupi "Reliikvia". Jagati nn Oscareid ja tantsiti. Teisel päeval taas õppimine.

Siis etendus "Meil Jerwencatos" II ja päeva lõpetas tantsuõhtu ansambli Kahur ja Roos saatel. Kolmanda päeva hommikul heisati 20. augustile omaselt riigilipp. Päeva sisuks oli kokkuvõte ja mõtetevahetamine koolitatute ja koolitajate vahel.

Ja siis ootas kodutee.

Olnud ise kohal, tahan rõhutada suvekooli väga eriliselt sooja ja loovust täis õhkkonda. Usun, et see andis elamis- ja tegutsemisjõudu nii osalejaile, koolitajaile, organiseerijaile kui ka sellele vahvale seltskonnale kolmeks päevaks kodu pakkunud kultuurihalli rahvale. Aitäh, suvekooli rahvas, te olite võrratud! Aitäh, Tiina, mõnusa toitlustamise eest meie majas!

Eriti armas oli kuulda, et seda suvekooli nimetati armastuse suvekooliks ja taheti järgmisel aastal jälle meie majja tulla.