Valiti ka 17-liikmeline piirkonna juhatus, aeesimeestena jätkavad Jõgeva vallavalitsuse keskonna peaspetsialist Vello Lukk ja Põltsamaa linnavolikogu esimees ja Põltsamaa Ettevõtjate Liidu president Andres Vään.

Jõgevamaalt ja Tartumalt Riigikogusse valitud ja praegu väliskomandeeringus viibiva Marika Tuus-Lauli läkituse Jõgevamaa keskerakondlastele luges ette Jõgeva linnavolikogu sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni esimees Heli Raevald.

Konverentsil osalenud Riigikogu aseesimees Jüri Ratas kutsus aktiivselt osalema Euroopa Liidu Parlamendi valimistel ning tugevdama Keskerakonda organisatsiooniliselt eesmärgiga võita 2015. aasta Riigikogu valimised.

Uut koalitsiooni, mida moodustamas Eesti Reformierakond ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond võrdles Ratas 1994. aastal moodustanud "jõulurahu valitsusega", mida peaministrina juhtis Andres Tarand.  Ratase arvates tuleb Eestis paikkondade huvisid arvestades ja erinevaid tegureid kaalutledes läbi viia omavalitsusreform.

"Jõgeva linna ja valla esindajad on võimaliku ühinemise perspektiive ja sellega seoses lahendamist vajavaid probleeme arutanud ja ka lähiajal oleme koos vallavanem Enn Kurega plaaninud teemakohast mõttevahetust," ütles linnapea Aare Olgo. Lähtudes koosolijate huvist Jõgeva linna arengu vastu, märkis Olgo, et lähiaja suuremateks investeeringuteks on Rohu tänava remont ja kaasaegse hoone ehitamine Jõgeva põhikoolile.

Samuti konverentsi külastanud Riigikogu liige Peeter Võsa märkis üheks murettekitavamaks küsimuseks Eestimaa elanike ja erti noorema põlvkonna esindajate siirdumist välisriikidesse töötama ja elama. "Helsingis on peaaaegu iga teine inimene, keda näed, eestlane," lausus ta.

Jõgeva vallas elav keskerakondlane Maario Urgas tundis huvi, millised on reaalsed võimalused väljarände pidurdamiseks.

"Üleriigiline majandus- ja maksupoliitika peaks rohkem soosima ettevõtlust ja uute töökohtade loomist maapiirkondades," ütlesid Riigikogu liikmed Jüri Ratas ja Peeter Võsa.