Suurpuhastus toimub ka meie linnaosas. Kristiine Linnaosa Valitsus kutsub taas kõiki linnaosa elanikke kevadkoristusele, et nagu ka varasematel aastatel rõõmustaks suvel meie ühine maja meid eredate värvide ja puhtusega.

Traditsiooniliseks saanud kevadtalgud toimuvad 28. aprillil Tondi kasarmute alal, kuhu olete kutsutud ka teie. Nagu ikka pakutakse pärast tööd ka kuuma suppi.

Tuleb märkida, et tänavu on Kristiines loodud kolmkümmend sotsiaaltöökohta just haljastustöödele. Seega korda hakkab looma varasemast veel rohkem inimesi. Kuu aja pärast muudab kevad meie linna tundmatuseni.

Täpsemat informatsiooni heakorrastuskuu üritustest leiate sellest ajalehest.

On tähelepanuväärne, et iga aastaga hoolitsevad meie linnaosa elanikud aina rohkem oma kodukoha eest. Mitte ainult eramajade omanikud, vaid ka need, kes elavad kortermajades ning on korteriühistute liikmed. Linnaprogrammis „Hoovid korda" osaleda soovivate ühistute hulk kasvab pidevalt. Tänavu esitas oma taotlused 19 korteriühistut, kes jaatava vastuse korral saavad oma majaümbruse korda teha. See aga mõjub positiivselt kogu linnaosa ilmele.

Arvestades sellega, et tänavu on Tallinna jaoks eriline aasta - 2011 on Eesti pealinn ühtlasi ka Euroopa kultuuripealinn - mõistame me kõik, kui tähtis on hoida oma linn nii kohalike elanike kui ka külaliste jaoks kaunis ja hubane.

Kristiine elu sel kevadel ei piirdu ainult linnaosa heakorrastamisega. Meid ootab ees ka suur kultuurisündmus. Tallinn 2011 ürituste raames esineb Kristiines kontsertidega helilooja Piret Rips- Laul. Tema esinemiste programmi leiate ajalehest. Üritus kulmineerub kontserdiga Kaarli kirikus 28. aprillil, kuhu olete kõik oodatud. Meeldiv elamus on garanteeritud.

Suurematest kevadüritustest tahaks veel esile tuua traditsioonilist kevadlaata, mis toimub 7. mail Kristiine, Tallinna ja Eesti elanikele tuntud Dunteni pargis. Ettevalmistused käivad juba täie hooga, olete oodatud.

Tujuküllast ja suurepärast kevadet!