Naaber rõõmustas, et tudengid olid juba enne festivali algust aktiivsed.

"Nimelt laekus Tudengipäevade staažikaimale üritusele, Tudengilaulule 25 demo, mis on viimaste aastate üks parimaid tulemusi ning praeguseks on Kevadaeroobikale kirja pannud ennast üle 150 spordihuvilise" selgitas projektijuht.

Programmijuhi Kerli Käärti sõnul on see kevad veidike erilisem kui eelnevad aastad. "Selle kevade festival kutsub üles märkama abivajajat ja see toob kavasse palju heategevusliku suunaga üritusi" ütles Käärt. Ta arvab, et vaimupuhkust jagub terveks nädalaks ning iga üks peaks endale festivalikavast leidma meelepärast. Käärt lisab, et uute tulijatena on meil sel kevadel kavas Meelte päev: koge tajumatut,Luulevabadus ja Seiklusrada "Külg maha".

Ülejäänud festivalinädalal ootavad ees Tudengipäevade traditsioonilised üritused alates tudengilaulust, paadirallist, Karsummist ja laste rattatuurist ning lõpetades volbriöö, Folgime kontserdi, öötantsupeo ja Võluaia heategevuskontserdiga. Tartu Kevadpäevadele on oodatud osalema ja kaasa elama kõik tudengid ja tudengihingega tartlasi.

Festivali mitmekülgne programm saab teoks peakorraldaja Ülikooli Kultuuriklubi ning kaaskorraldajate koostöös. Lisainfot kõikide ürituste kohta saab Tartu Kevadpäevade ametlikult koduleheküljelt aadressil www.studentdays.ee.

Kevadpäevade suured sõbrad on Tartu linn, Saku Õlletehas, Nordea.