Meie jaoks suurim sündmus oli laulukoori esimene avalik esinemine K.Pätsi sünniaastapäeval mälestussamba juures ning õhtusel kontsert-aktusel. Kontserdil näitasid oma oskusi nii vastsündinu eas koor kui noorikueas tantsuselts Ülejala, vahelugemistega toetas Toomas Voll. Tähtpäevaliste kõnedega tervitasid esinejaid ja vallarahvast vallavolikogu esimees Kalmer Metsaoru ja EV kultuuriminister ReinLang. MTÜ Uhlapere Selts tänas enda toetajaid väikese magusa suutäiega ning võttis Rein Lang'i seltsi auliikmeks.

Märtsi algul on vana kalendri järgselt tsirgupäev, kui rändlinnud oma nokad kodu poole keeravad ja alustavad tagasiteed. Maarahvale oli see tähenduslik päev, sest koos lindudega saabub kevad, mis paneb südamed kiiremini põksuma ja toob rõõmu silmadesse nii noortel kui vanadel. Märtsis on kevadine pööripäev, mille järgi ennustati kevadist ilma ning tulevast põllusaaki. Kuniks lumi veel põlde katab, kutsub Uhlapere Selts kõiki tantsuklubi kogunemisele, esimene toimus 4. märtsil kell 18.00. Tantsuklubi järgmine kogunemine on 1.aprillil. kell 18.00 Uhlapere Seltsimajas. Muusikat teeb Olavi Kõrre, sissepääs 2 euri.

Tantsuklubis tantsime põhiliselt rahvalikke seltskonnatantse ning seda elava muusika saatel. Tants sobib lapselapsest vanavanemani. Tule perega või üksi ja tunne tantsimisest rõõmu hea muusika, toreda seltskonna ning sõbralike juhendajate abil! Pere pääse: 2 eurot, pillimehele koos pilliga ja juhendajatele sissepääs tasuta! NB! Kui sul ei ole raha, tule ikka! Uhlapere Selts leiab võimaluse kõigile koos tantsimiseks.

11 märtsil kell 11.00 ootame huvilisi polümeersavist ehteid voolima.

Lähem info ürituste kohta meie seltsi blogis, seltsimajas ja Uulu raamatukogus.

MTÜ Uhlapere Selts seab oma kevadisi tegemisi 16.juunil toimuva Uulu II (III) Laulupüha järgi.

Kutsume kõiki käsitöömeistreid osalema laulupüha raames toimuvale käsitöölaadale.

Ettevõtjad! Teil on võimalus tutvustada ennast ja oma toodangut laulupüha laada-alal.

Teretulnud on kõik tooted, mis seotud mere, maa ja aiaga, mis iseloomustaksid meie kodukohta või mis teeksid meie inimeste elu ilusamaks ja paremaks.

Ilusat kevade algust!