Kooli raamatukogus oli avatud käsitöönäitus "TÜTRED, EMAD JA VANAEMAD".
Millest siis väljapanek pajatas? Armsatest kootud vestikestest lapselastele, kaunitest ristpistes valminud motiividest, hoole ja armastusega hoitud ja natuke ajahamba poolt puretud seinavaipadest, linikutest, kinnastest ...nagu esitaks lastelaulu: "Millest küll tehtud on väikesed tüdrukud"!

Näitus oligi siis ilu ja praktilisuse piirimail ja õhkas sellist mõnusat hoolivuse vaimu. Teisisõnu oleks näituse nimi võinud olla ka "Oled mulle kallis", sest just seda tähendabki traditsioon: "Oled mulle kallis ja ma kannan seda aaret endaga kaasas", ehk ka: "Ma tahan sind hoida ja ma koon sulle midagi sooja selga". Näituse väljapanek ei sisaldanud seega ainuüksi käsitööoskuste näitamist, kuivõrd hoolivuse ja armastusega valmistatud esemete näitamist.

Käsitööd näitasid ka kooliõpilased ise, kes noore põlvkonnana on kahjuks sattunud tule alla "enam midagi ei oska ja ei tee peale arvutis istumise"!

Milles neid ikka süüdistada, eks iga põlvkond ole eripalgeline, kandes endaga kaasa mõnd uut sõnumit ja see ei pruugi sugugi tähendada eelnevate tõekspidamiste unustamist.


   
Lugupidamine ja tänud osalejatele, kes kuuluvad kategooriasse "emad ja vanaemad": Helmi Kaljurand, Kairi Kaljurand, Rita Jaakson, Kai Kiiver, Hilda Pütsepp, Elsa Kiiver Mets, Emilie Teetlok,  Monica Merents, Tamara Saveljeva.

Päikest südamesse ja kohtumiseni järgmisel aastal!