Lauatenniseturniir toimub kell 16.30-18.00.

Magic The Gathering on maailmas üsnagi tuntud kaardimäng. Võistlustele registreerida pole vaja, tuleb vaid kohale tulla. Igal mängijal peavad kaasas olema oma kaardid. Magic kaardimängu turniir algab kell 15.00.

Kogu päeva vältel on võimalik õppida ja mängida erinevaid põnevaid lauamänge nagu “Sabotöör”, “Geniaalne”, “Agricola”, “Rongimäng”, “Set”, “Hally-Gally” ja palju muud.

Teisipäev: Veepäev/ Noortele rahvusvahelisi võimalusi tutvustav üritus

22. märts on rahvusvaheline veepäev. Seetõttu toimub kell 18.00 Maailmakooli filmiõhtu. Näitamisele tuleb kaks dokumentaalfilmi vee tarbimisest, kättesaadavusest ja sellega seotud politiikast arengumaades.

Kolmapäev: Lemmikloomapäev/ Foorumteatripäev

Kell 15.00-18.00 on külas Nõmme Loodusmaja. Kohtuda saab erinevate loomadega nagu küülikud, merisead, hiired, rotid, deegud,villakhiired, harjasvöölane, kilpkonnad, kuningboa, geko, kana, vutid, papagoid, kalad, putukad, limused. Kõiki mainitud elukaid saab rohkem tundma õppida ja nende eest hoolitseda.

Kell 17.00-19.00 tuleb külla Keila Koerasõprade Klubi Ipson. Räägitakse, mida teha, kui kohtad võõrast koera. Demonstreeritakse koerte trikke ja oskusi.

Kell 16.00-18.00 Foorumteater. Mis on foorumteater? Ei tea? Tule ja saa teada. Foorumteatris saab kogeda kuidas on võimalik läbi näitlemise lahendada probleemsituatsioone.

Neljapäev: O-ÖÖ Keila Avatud Noortekeskus kutsub hilisõhtuse orienteerumisega kevadet tervitama. Registreerida saab 22. märtsini knk@keila.ee. O-öö orineteerumisõhtu algab 24. märtsil kell 18.30 Tankimäel. Osalema oodatakse 2 -5liikmelisi meeskondi. Alla 14.a. osalejatel vajalik ka täiskasvanud saatja. Kohapeal pakutakse teed ja suppi. Parimatele auhinnad. O-ÖÖ kestab kuni kella 23.00.

Reede: CV koostamine, töövestlus Reedel kell 15.30 – 17.00 saavad kõik soovijad abi CV koostamisel. Antakse nõu, kuidas käituda töövestlusel ja muud vajalikku infot noorte töölemineku ettevalmistamiseks.

Täpsem informatsioon: www.keilanoortekeskus.ee