Hooajast 2005/2006 saab üldvõitja lisaks raamatutele ning muudele auhindadele ka rändkarika. Rändauhinna on enim kordi (4) saanud enda valdusse võistkond Nipitirid. Mullu sai karika endale võistkond Paprika ja Õlu, kes oli sügiseks lühenenud lihtsalt Paprikaks.

Tänavusel mälumänguhooajal toimus üheksa etappi ning neid mängiti reeglina iga kuu kolmandal pühapäeval. Kokku esitati mängudes hooajal 315 küsimust sõnas, helis ja pildis. Küsimused koostas ja mängu juhtis allakirjutanu, tabelit pidas Aare Lutter.

Ja nüüd parimate ning targemate juurde. Heas hoos oli läbi hooaja võistkond Paprika. Nende kontosse jäi kuus esikohta. Vaid teises mängus kaotati Kangru KEK-ile ning kolmandas võistkonnale Kiili Koor. Viimase vooru eel oli aga Paprika saanud nii pika edumaa, et nende üldvõitu ei kõigutanud enam miski. Üheksanda vooru võitis Nipitirid ning Paprika jäi koguni neljandaks. Kuid halvima vooru mahaarvamise järel kuulus üldesikoht 343 punktiga ikka Paprikale. Võistkonnas mängisid finaalis Esta Kullamaa, Anu Printsmann, Hannes Palang ning Jaanus Terasmaa.

Teise koha sai üldkokkuvõttes võistkond Nipitirid. Kui halvim voor maha arvata, jäi nende kontosse 292 punkti. Finaalis mängisid Riina Tamm, Kristel Kõrvits ja Sigrid Särak. Kolmas koht kuulus 259 punktiga võistkonnale Kiili Koor. Finaalis mängisid Aimur Liiva ja Enar Leht. Esikolmikule järgnesid võistkonnad Kangru KEK, Värinad 12, V, Kiire Tigu, Piret, Lihtne variant, Amneesia, Festina Lente ja Lindpriid.

Kiili Mnemo kümnes hooaeg algab septembri kolmandal pühapäeval. Oodatud on ka uued võistkonnad!