Laada raames on toimunud ka hoidiste konkursid, erinevad töötoad ja alati on laval ka põnevaid esinemisi, kuhu eelistatakse kutsuda Kiili valla erinevaid tegelusgruppe. Lisaks osalevad naisseltsi naised ka naabervaldade laatadel.

Seltsis jõuab palju

Läbi aasta (v.a. lumised kuud) on naised käinud juhendaja saatel kepikõndi tegemas. Kellel oma kõnnikeppe pole, saab need korraldajatelt laenata. 2011. aastal alustati ka veebikaardi koostamist, kus tuuakse ära võimalikud trajektoorid tervisekäimise harrastajatele.

Populaarsust on võitnud naisseltsi eestvedamisel toimuvad käsitöötoad, kus on õpitud viltimist, jõulukaunistuste valmistamist, samuti pärliheegeldamist, leivategu... Samuti algatati osalemine Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liidu poolt veetavas Ehtekodade projektis (Ehte aasta 2011).

"Teeme ära!" talgute raames algatati 2010. aastal Kiili aktiviseerimiskeskuse ruumide puhastamine, et luua sinna koolitusruumid, samuti noortekeskus ja konstaablipunkt. 2011. aastal olime abiks Luige kandikeskusel, et puhastada Luigele rajatav terviseraja ala rämpsust ja võsast.

Suvel 2010 käidi kultuurireisil Setomaal ja aasta hiljem külastati Pärnumaal Are Naisseltsi "Hoolivad südamed" ning uuriti muudki põnevat - Tolkuse rabamatkarada ja Mersedes Merimaa taimeaeda.

Mullune tunnustus

Eelmisel aastal olid Kiili Naisseltsi edendajad palutud ETV saatesse "Mina elan siin" väikese lõigu tarbeks, mis omakorda annab tunnustust kogukonna jaoks vajaliku töö tegemisest.

Alanud aastal on plaanis tegevusi jätkata. Kevadlaat toimub Kiili rahvamajas juba 15. aprillil, kus lisaks kauplemisele saab näha Kiili Judoklubi tsirkuseetendust. Käsitööring jätkab sel aastal siidimaali töötubadega. Kiili naiste tegus töö kogukonna aktiviseerimisel sai 2011. aastal tunnustust. Nii anti Harju maavalitsuse poolt välja Harjumaa Aasta Kodanikeühenduste auhinnad*, kus üheks nominendiks oli MTÜ Kiili Naisselts.

Lähemalt Kiili Naisseltsi tegemistest leiate infot aadressil http://kiilinaised.blogspot.com.

*Tunnustus antakse seltsingule või MTÜle, kes on aastatel 2010 ja 2011 silma paistnud kohaliku ja/või maakondliku elu edendamisega, kogukonnale tugevaks toeks olnud. Tunnustatakse ühendust, kes on ellu kutsunud kohalikke inimesi kaasavaid üritusi ja muid kogukonda/kogukondi elavdavaid ja abistavaid projekte, on koostööaldis teiste ühenduste, ettevõtjate ja omavalitsusega ning on hea mainega kohalike elanike seas.