Meeste korvpalli üks eelturniire toimus Kiilis, kus lisaks kohalikele olid esindatud Kernu, Kuusalu, Kareda ja Vasalemma valla meeskonnad (viimasel minutil loobus Juuru vald). Finaalturniirile pääses kaks paremat. Mängiti turniirisüsteemis, kus kõik mängivad kõigiga läbi. Mänguaeg 2x10 min.

Kiili meeskond võitis avamängus lisaajal 36:33 Kuusalu valla, seejärel kaotati Vasalemmale 36:41, edasipääsu suhtes väga tähtsas mängus võideti 34:28 Kareda valda ning turniiri viimases mängus pidime kindlasti võitma Kernu valla meeskonna, et teisena edasi pääseda. See meestel ka õnnestus – 29:20 võit tuli kindlalt.

Lõppjärjestus: 1. Vasalemma, 2. Kiili (pääsesid finaalturniirilile), 3. Kuusalu, 4. Kareda ja 5. Kernu. Palju õnne meestele!

Võistkonnas mängisid Siim Palu, Mikk Rannik, Milvert Vaaks, Sten Vendel, Allen Talviste, Priit Allikas, Kaarel Loo, Ott Põldsaar, Alari Kasemaa ja Erik Mäe.

Naised-kaunitarid pidid aga juba hommikul kell 7 teekonna ette võtma, nimelt toimus nende eelturniir Võru vallas Parksepa Keskkooli võimlas. Finaalturniirile pääses 3 paremat naiskonda. Meie naised mängisid A-alagrupis. Esimeses mängus võideti raskelt Kose valla naiskond, seejärel kaotati väga tugevale Tartu valla naiskonnale (Eesti naiste korvpalli meistriliiga tase ning eelmise aasta valdade talimängude naiste 3. koht) ning alagrupi viimases mängus võideti kindlalt Toila valla naiskond. Super, tüdrukud!

Seega – alagrupi 2. koht ning poolfinaalis mindi kokku B-alagrupi võitja, väga tugeva Võru valla naiskonnaga (Eesti naiste korvpalli meistriliiga tase ning eelmise aasta valdade talimängude naiste 2. koht).

Tüdrukud hakkasid uskumatult südilt vastu, kaotus tuli, aga häbenema ei pidanud. 3.-4. koha mängus, kus vastaseks Paikuse valla naiskond ja mängus kolmas edasipääsukoht finaalturniirile, oli tüdrukutel ausalt öeldes kumm tühi. Kaotati, kuid neile oli see juba päeva 5. mäng.

Meie naiskonnas oli ainult üks meistriliiga kogemustega mängija – Audentese Spordigümnaasiumis mängiv ja seal põhitegijate hulka kuuluv Birgit Piibur ning lisaks neidude meistrivõistluste kogemustega Mari-Liis Ladvik, ülejäänud on harrastajad: Sälli Vendel, Anet Vendel, Riin Loo, Margit Miina ja Kristiine Klaser.

Väsimus mängis viimases mängus kindlalt rolli, kuid tüdrukud olid vaatamata kaotusele ja finaali mitte pääsemisele väga-väga tublid! Üldkoht kahe eelturniiri peale seega 7.- 8.

Kiili valla kabe-male-lauatennise võistkonnad mängisid oma eelturniiri Kernu valla rahvamajas. Kabevõistkond – Urmo Ilves, Imre Anton, Helina Rajasalu, Riivo Rohi ja Kärt Ilja – võitis kõik oma vastased ja lootused finaalturniirilt jälle medal tuua on kõrged.

Lauatennise võistkond – Lauri Peterson, Jaan Sinisaar, Terje Liivas, Kairo Parts ja Vesta Lissovenko – kaotas 3 mängu, kuid võitis ühe ja saavutas 4. koha ning viimase finaalturniirile viiva koha! Tublid!

Malevõistkond – Peeter Kosemaa, Vello Madissoon, Darja Dmitrenko ja Fred Ventsel – kaotas kõik mängud ja finaalturniirile ei pääsenud. Aga tänud neile ikkagi! Finaalturniirile on seega Kiili vallast minemas koos suusatajatega umbes 40-45 sportlast! Head harjutamist ja edu Lähtel!