Kuidas möödus suvi?

Setomaa Turismi jaoks oli suvi väga tegevuste-rohke. Käisime kaupa müümas Vastseliina ja Lüübnitsa laadal, Seto Kuningriigis ning juulis toi­munud Vanemuise suvelavastustel „Peko". Eten­dus tõi Setomaale väga palju külalisi, võrreldes eelmise aastaga tuntavalt rohkem. Loodame, et neile kõigile meeldis siin ning Setomaa sai nende jaoks kohaks, mida kindlasti veel ja veel külastada. Suur tänu meie suvisele abilisele Tuuli Kotovile, et ta aitas meid infopunktis ja laatadel. Täname ka Katrin Satsit, Maimu Kurge ja Helena Kudret, et nad kiirel ajal meile laatadel toeks olid.

Mida teeme sügisel?

Septembris tegeleme peamiselt turismimarsruudi „Seto Külävüü" arendusega (Interreg IVA Comcot projekti raames). Rahvusvaheliste konsul­tantidega koostöös toimub esimene arutelu kuu esimeses pooles, kuu teisel poolel on sama pro­jekti raames arutelud ja õppereis Soome.

Alates oktoobrist alustame ettevalmistustega järg­miseks hooajaks - koostame Setomaad tutvustava trükise, lisaks veel maakaardi ning tahame peagi valmis jõuda külastajatele piirkonda tutvustava veebilehega.

Laatadest on veel tulekul mihklipäeva laat Tallin­nas ja Lindora laat, kust Setomaa Turismi laadatelki näha võib. Veel peame plaani külas käia Sibulateelistel, et uudistada, kuidas meie naabrid turismiäri ajavad ning mismoodi nemad omavahel koostööd teevad.

Külastades Setomaa Turismiinfopunkti...

Anname kõigile oma külalistele teada, et 16. sep­tembrist kuni 14. maini on Setomaa Turismiinfo­punkt Värskas avatud esmaspäevast reedeni kell 9.00-17.00. Setomaa Turismiinfopunktist on teil võimalik osta erinevaid meeneid, alustades „Seto Külävüü" kommidest ja lõpetades Seto lipu must- riga mastivimplitega.

Soovime kõigile mõnusat peagi algavat sügist ning edu ettevõtmistel! Tulge meile ikka külla!