Tänaseks on esimesed emotsioonid talletunud muljeteks. Mäletada on palju head.

Kontserti alustas noor segakoor la&DO Ilona Laido juhatusel, lõpulaulud kõlasid staažikalt segakoorilt Keila, keda dirigeerivad Anu Matteus ja Arvo Pihlamets. Mõlemad koorid näitasid kõrget taset. Imekena sopran Stina Adermaa võlus Keila koori juures solistina.

Suurepäraselt esitatud koorilaulude vahele mahtus aga veel tugev tund aega kõrgetasemelist muusikat. Meeldiv üllatus oli orelil tuntud headuses musitseeriva Pille Metssoni kõrvale kerkinud noormees Aivar Uuk. Vioolal võlus hardushetke saalitäie kuulajateni Helena Altmanis. Viiul helises Ida Teppo käes. Kaunilt kõlasid kokku Eve Neumanni saksofoni-, Bert Langeleri trompeti- ning Pille Metssoni oreli- ja akordionihelid. Marika Pabbo imepärast sopranit saatsid kord orel, kord klaver ja trompet. See kõik oli ilus! Ikka ja jälle tuli imetleda, kui palju andekaid noori muusikuid meil Keilas on.

Küllap olid paljude kuulajate arvates kontserdi kõrghetked seotud Aleksander Arderi ja Janne Sireli esinemistega. Minul küll. "O sole mio" ja "Püha öö" kõlasid tenorilt võimsalt ja mehiselt. Janne helisev sopran tõi aga selges puhtas saksa keeles meieni E.Griegi muusikale loodud laulud. Arderit saatis klaveril Eva Teppo, Janne Sirelit Tiina Kalvet.

Valdav enamus esinejatest on traditsioonilisel jõulukontserdil korduvalt. Tiina Kalvet on osa võtnud algusest peale kõigist, Pille Metsson ja Eve Neumann (Suslov) enamikest kontsertidest. Esmakordselt esinejad, muusikamaailmas tuntud nimed Bert Langeler ja Aleksander Arder sattusid siia sõprade kutsel. Meie rõõmuks.

Suure töö tegi kontserdi ettevalmistamisel ja juhtimisel Janne. Aplaus talle veel kord!

Seekord kerkis ka küsimus, kuidas edasi, sest Uusapostliku kiriku saal tundus kitsaks jäävat. Aga ära ei taheta kolida: see on traditsiooniline koht. Igatahes SEE KONTSERT PEAB JÄÄMA! Keila oma muusikute Kontsert!