Joonistamist ja maalimist  õppisin 1971 - 1975 tänase Tallinna Ülikooli eelses Tallinna Pedagoogilises Instituudis. „Peda“ maali- ja graafika kateeder asus Toompeal praeguse valitsushoone viimase korrusel, kus õppejõududena liikusid vana kooli esindajad Oskar Raunam, Sigrid Uiga, Peeter Ulas, Concordia Klar-Ulas jt., kunstiajalugu luges Jaak Kangilaski. Koolist rohkemgi mõjutas 70-ndate kunstielu – eesti maalis on mulle tänaseni ületamatuteks lemmikuteks Ando Keskküla ja Andres Tolts, kes tol perioodil esile kerkisid. Vanemast perioodist tunnen „geneetilist tõmmet“ Nikolai Triigi loomingu vastu, liiatigi oli ta minu emapoolse vanaisa Aleksander Evaldi õepoeg.

Keilaga seovad mind siin lähedal Leholas möödunud lapsepõlv ja kooliaastad Keila Keskkoolis, mille lõpetasin 1971.

1980 – 1993  töötasin Tallinnfilmi joonisfilmis foonikunstniku, kunstnik-lavastaja ja režissöörina.  1993 – 2008 Raplas kultuuriametnikuna. Elan Raplas kuid töötan Tallinnas, olen seotud grupivend Heiki Ernitsa tüüpidele ja taustadele tugineva Lotte-filmiga „Lotte ja kuukivi saladus“ (autorid Ernits, Põldma, Kivirähk), mis valmib Pelgulinnas Eesti Joonisfilmis – teenin seal leiba kaadripaigutuste kunstnikuna.

Siinsed tööd  olid väljas augustis Raplas Rütmani galeriis. Teen mõned pildid aastas. Kingitusteks. Nii on iga valminud töö kingituseks ka mulle endale.