See must komöödia räägib rokipeerudest, kes keelduvad kiiktoolides tiksumast, sest tahavad iga hinna eest uuesti läbi lüüa. Kuid ükskõik mida nad ette ei võtaks, läheb asi järjest hullemaks!

«Kormoranid» on tempokas ja humoorikas, aga ka lohutust pakkuv komöödia inimestest, kes olusid ja aegu trotsides ning ennast ületades saavutavad ihaldatud sihi - just selline lugu, mida vaatajad vajavad praegusel raskel ajal.

Filmis osaleb Eesti näitlejate raskekahurvägi, kõrvalrollides näeb avaliku elu tegelasi Tanel Padarist Jaanus Rohumaa ja Anu Saagimini ja nii mõnedki neist astuvad üles vägagi tavatutes rollides. Filmis kõlab ka tohutu kogus vana ja uut kodumaist muusikat.

Peaosades: Guido Kangur, Roman Baskin, Ene Järvis, Jüri Vlassov, Harri Kõrvits ja Enn Klooren - nimed, mis lähemat tutvustamist ei vaja.

Režissöörid / stsenaristid: Andres Maimik ja Rain Tolk

Operaatorid: Mart Raun ja Mait Mäekivi; montaaž Tambet Tasuja; kunstnik Elo Soode; helilooja Sten Sheripov; helikujundajad Horret Kuus ja Olger Bernadt; kostüümikunstnikud Helen Ehandi ja Kristiina Ago. Peaprodutsent: Kaspar Kaljas

Tootja: Kuukulgur film, 2011

Filmi kodulehe leiad siit.