"Oleksin nagunii valinud Vaba Tallinna Kodaniku kandidaadi, sest praegused erakonnad on oma ülbuse ja ignorantsusega surmani ära tüüdanud. Nüüd saan valida suisa sõbra!" avaldas Andrus Kivirähk rahulolu.

Indrek Tarandil oli hea meel, et lõpuks ometi on olemas tõsiseltvõetav alternatiiv Toompea aparatšikutele. "Olen Põhja-Tallinna elanikuna raske valiku ees – Vabade Tallinna Kodanike nimekirjas on palju väärikaid kandidaate. Kellele neist oma hääl anda?“

Õpetaja Vootele Hansen loodab, et avardunud valikuvõimalused toovad valimiskastide juurde ka neid, kes varasematel valimistel pole leidnud meelepärast kandidaati. "Kutsun üles hääletama Mustamäe poisi poolt!"

Lähimineviku pöördeliste sündmuste ajal töötas Mart Soidro Postimehe kultuuritoimetajana, valimisliidu Isamaa kampaaniameeskonnas ja president Lennart Meri esimese pressiesindajana.

Soidrol on muu hulgas hästi meeles, kuidas Lennart Meri omal ajal Kadriorgu asudes selle viivitamatult vanadest kommunistidest tühjendas ning sovetiaegsele tööstiilile kriipsu peale tõmbas. „See stiil vohab tänapäeval kahjuks jälle meie poliitikas ja eriti Tallinnas, aga sellele peab tulema lõpp,“ lubab Soidro.