Aga nüüd siis järgemööda. Kõige parema tulemuse eest hoolitsesid BC Kiviõli/ Bauschmidt korvpallurid, kes Tallinna Kossuliiga ADivisjonis saavutasid I koha, finaalis alistati Scanweld/ Eesti.

Ida-Virumaa meistrivõistluste meistriliigas tuli BC Kiviõli võistkonnal poolfinaalis alla vanduda hiljem maakonna teiseks tulnud Toila võistkonnale. Pronksimängus mindi 18. Mail kokku Remeksiga. Mängu võitis Remeks tulemusega 75:63. Maakonna meistriks tuli KK Hito.

Maakonna I liigas said kohalikud võistkonnad kohe poolfinaali, sest põhiturniiril saavutati I ja II koht, vastavalt siis Kiviõli/Maidla ja Askele IV/Kiviõli regioon.

Poolfinaalis läks Askele kokku Mäetagusega ning väga pingelises ja lisaajaga mängus väljuti võitjatena ning finaali koht oli käes. Kiviõli/ Maidla poolfinaali vastane oli Kohtla-Nõmme/Hito.

Seekord kohaliku võistkonnal Hito vastu rohtu ei leidunud, mäng kaotati ning ees ootas pronksimäng. Finaalis kohtusid seega Askele ja Kohtla-Nõmme/ Hito. Mäng lõppes seisuga 73:60 Hito kasuks. Pronksimängus pani Kiviõli/ Maidla kõik maksma ning tulemusega 95:76 võideti maakonna I liiga pronksmedalid. Kiviõli regiooni võistkondadele siis I liigast II ja III koht!

Lisaks mängis Kiviõli/ Maidla ka Aseri Meistrivõistlustel. Põhiturniiri puhaste paberitega läbinud Kiviõli/ Mailda läks finaalis kokku kohaliku võistkonnaga Maskid.

Finaalkohtumine oli väga tuline ja põnev, kus lõpuminutite heitluses väljusid võitjatena kohalikud Maskid, seda 4 punktise eduga.

Tänud kõigile fännidele, sponsoritele, pealtvaatajatele toetuse ja kaasaelamise eest!!!

Nüüd kolib korvpall saalist õue, kus mängitakse mitmeid tänavakorvpalli võistlusi. Uus saalihooaeg algab juba septembris.