Meie klubi 25 tegevusaastasse on mahtunud palju huvitavat ja mitmekülgset teegvust. Oleme loonud sõprussidemed mitmete eakate klubidega nii oma ma a k o n n a s kui kaugemates Eestimaa piirkondades.

Võimaluste piires toimuvad vastastikused külaskäigud ja ühised üritused. Meie ekskursiooniteed on viinud eakaid nii Lääne- Eesti saartele kui Setumaale.

Eelmisel suvel jõudsime juba üle lahe Soomegi. On kogunenud hulganisti toredaid muljeid ja mälestusi.

Rahvamajas toimuvast rahvaõpistust on klubi memmedtaadid olnud hoolsad osavõtjad. Kohtusime seal nii tarkade kui kuulsate inimestega, kogusime nii uusi teadmisi kui mitmesuguseid eluks vajalikke praktilisi oskusi. Kõik on olnud huvitav ja põnev.

Põhilise osa klubi tegevustest moodustab isetegvus. Algas see koos klubi moodustamisega, kui alustas tantsimist memmede rahvatantsurühm Ellu Leichteri käe all ja üsna pea ka ansambel õpetaja Ene Kuusk juhendamisel.

Aastate jooksul on ringidele tulnud mitmesugust lisa, muidugi on ka mõned oma tegemise lõpetanud. Praegu tegutsevad aga rõõmsalt edasi nii tantsu- kui laulumemmed, lahedat nalja nii publikule kui tegijatele endile pakub estraadiring. Koos käivad käsitööhuvilised, võimlejad, uus ja põnev on Nutiring. Tegevust jätkub kõigile, kes huvi tunnevad.

Siiski teeb murelikuks asjaolu, et klubi tööst osavõtvate pensionäride arv tasapisi väheneb. See on ka loomulik - inimesed ju vananevad ja väsivad. Nad sooviksid nüüd juba mõnusalt saalis pealtvaatajte reas istuda.

Oleks ülimalt tore, kui tänaste noorte pensionäride seas leiduks paljusid, kes paneksid klubi tegemisele oma toetava õla alla ja aitaksid senitehtut edasi viia. Eriti vajaksid täiendust tantsurühm ja ansambel.

Me soovime ja loodame, et meie nii pikka aega tegutsenud klubi jääks edasi elujõuliseks ja tooks veel paljudel aastatel vaheldust ja rõõmuhetki eakate inimeste igapäevaellu.

Klubi liikmete poolt soovin kõikidele valla pensionäridele kaunist kevadet ja saabuvat sooja suve!