Lisaks on  kampaaniaga liitunud Hawaii Expressi Valga pood, kes müüb igasugust spordivarustust 20 % allahindlusega just neile headele inimestele, kes oma talispordivarustuse Valgamaa koolide jaoks ära annab. Allahindlust saavad ainult need, kes annavad koolide jaoks ära kasutuskõlbliku talispordivarustuse. Heategevuslikule ettevõtmisele on õla alla pannud ka tippsuusataja Jaak Mae, kes annab oma vabatehnika suusasaapad (nr. 43) ühele Valgamaa koolile, mis selgub kampaania lõpus fortuuna abiga.

Valga maavalitsusele on suusavarustuse soovist teada andnud kaheksa kooli: Keeni põhikool, Ritsu lasteaed-algkool, Palupera põhikool, Valga vene gümnaasium, Tõrva gümnaasium, Valga põhikool, Hummuli põhikool ja Hargla kool. Lisaks suusavarustusele on näiteks Valga vene gümnaasium väga tänulik ka uiskude eest.  

Talispordivarustust saab tuua nii maavalitsuse infolauda kui Hawaii Expressi Valga poodi 6.jaanuarini 2014. „Vajadusel leiame võimaluse pakutud varustusele järele tulemiseks. Teretulnud on ka talispordi inventariga kauplevate ettevõtete heategevuslikud pakkumised," lisas maavanem Margus Lepik.

Äraantavale talispordivarustusele lisada kindlasti oma nimi ja kontaktandmed, sest kõigi annetajate vahel loositakse välja maakonna brändiga villane komplekt, kuhu kuuluvad müts, sokipaar, kindad ja sall.

Kas Sul on kogunenud uuemat, vanemat suusavarustust, mida enam ei kasuta või mis ei ole kunagi kasutusse jõudnudki ja oled selle unustanud panipaika või  niisama prügimäele ka ei raatsi visata? Pakume Sulle võimaluse anda see varustus maakonna koolidele. Teeme koos head, Valgamaa koolid on abi eest väga tänulikud!