Oktoobrikuu vallavolikogu istungi päevaks olid asjaolud juba muutunud. 25. oktoobril tõi kõrtsihoone uus omanik Oleg Gross valda dokumendi, kus kirjas, et Koeru endine kõrtsihoone on nüüd OG Elektra omandis.

Nagu vallavanem eeldas, 25. oktoobri istungil volikogu eesostuõigust ei kasutanud. Vallavolikogu esimehe H. Põldveri sõnul andis uus omanik kohtudes valla esindajatega ka ausõna, et juba jaanuariks- veebruariks 2013 tegutseb hoones kauplus. Plaane peetakse ka selle üle, kas ja kes hakkaks maja endises kondiitripooles toitlustuskohta pidama. Ruumi oleks, aga OG Elektra ise sellest huvitatud ei ole.

TÜ juhatuse esimees T. Uibopuu on öelnud pressile, et müügist saadav tulu oli väiksem loodetust, kuid otsus tehti ruttu, kuna ajaloolise väärtusega hoonele võib olla kahjulik, kui see kauaks seisma jääb. See, et Tehvo nö tankisti TÜ ja OG Elektra vahel mängis, on ka juba avalik saladus ja nüüdseks on see ka kinnitust leidnud. Loodetavasti on Koeru elanikel aga hea meel, et ajalooline hoone sai siiski omaniku ja ei jäänud pikaks ajaks tühjalt seisma. Konkurents toidukaupluste vahel peaks aga soodsalt mõjuma koerulaste rahakotile.