Seejärel aga 2009 aasta kevadest tegime puukoolile uue ettevõtte nimega Elise Aed OÜ, et erinevad tegevusalad üksteisest lahus hoida.


Elise Aed on Järvamaa suurim puukool, seda nii valiku kui kasvatatavate taimede koguste poolest. Meie tootevalik täieneb igal hooajal ja pidevalt on midagi uut ja põnevat ka meil endal katsetada. Pakume rikkalikus valikus püsilillede istikud ning lehtpuude- ja põõsaste istikud nõudlikule iluaianduse huvilisele. Vähesel määral toodame ka marjakultuuride istikuid. Lisaks pakume kvaliteetseid aiakaupu.


Praegu on meil tootmiseks olemas 240 ruutmeetri suurune küttega kilekasvuhoone, mis võimaldab noortaimede kasvutsüklit lühendada ühe aasta võrra. Lisaks on rajatud avamaale kastmis-kasvualad, kokku ligi 800 ruutmeetrit, kus kastetakse vihmutitega ja tilkkastmissüsteemiga.


Ettevõttel on Järvamaal kolm taimemüügiplatsi, mis on avatud hooajal Türil, Retlas ja Mäekülas.


Paide vallas avasime oma esimese taimeplatsi 2007 aasta kevadel. Avahooaja pesitsesime Sämmi Grilli kõrval. Seejärel selgus, et Tallinna-Tartu maantee ehitamise käigus suunatakse liiklus Mäost mööda ja perspektiivile mõeldes kolisime järgmiseks hooajaks Mäekülla.


Sõidutasime oma puidust aiamajakese ja aiapaneelid kraana ning suure veoauto abil Konekesko kõrvale, kus oleme tänaseni.


Vahepeal (aprillis 2008) võtsin vastu väljakutse Türi Vallavalitsuse haljastusspetsialisti ametikohale. Oma ettevõtlus kannatas selle all veidi ning aasta pärast tuli teha valik riigitöö, puukooli, lillepoe ja taimeplatside vahel. Millestki tuli loobuda.


Pidasime perega nõu ja loobusime lillepoest, millel oli täitumas 10 tegevusaastat. Vallavalitsuses töötatud neli hooaega oli meeldiv.


Rajasin Türi linna Murumoori lastepargi, avasin Türi linnas vaate Pärnu jõele, korrastasin kesklinna kalmistu, rajasin mõned uued istutusalad Lokuta linnaossa ja Väike-Pärnu tänavale Türil, Retla kooli juurde Oisus ning kujundasin ja istutasin kõik hooajalised lillepeenrad ja lilleanumad valla avalikel haljasaladel. See andis mulle palju juurde avaliku ruumi planeerimisoskusele.


Peale neljandat hooaega haljastusspetsialistina tuli jälle perega nõu pidada ja otsustada, mis saab edasi.


Puukool oli vahepeal kasvanud sellisesse suurusesse, et nõudis juba suuremat tähelepanu. 100%-line ettevõtlusesse naasmine andis märgatava tulemuse juba esimesel hooajal, ettevõtte käive kasvas kahekordselt.


Eduliselt on kasvanud internetimüük võrreldes varasemaga, seda tänu meie uuele kodulehe www.eliseaed.ee kujundusele ja inimeste üha suuremale valmisolekule internetist kaupa tellida.


Elise Aia sildi all oleme kujundanud ja rajanud kümneid eraaedu ja teinud kalmukujundusi.


Viimaste aastate suuremad avalikkusele suunatud (nähtavad) tööd on olnud Paide Lillepai lasteaia haljastusprojekt, Tori (Türi vald) mõisa haljastusprojekt ja teostus, Kabala mõisapargi rekonstrueerimisprojekti teostus, Sürgavere mõisapargi haljastuse teostus, Mediato elamukvartali (Türi) haljastuse eskiis ja teostus, Türi linna suvelillede kujundus ja istutamine 2012 hooaeg, Paide linna suvelille-amplite kujundamine ja ettekasvatamine 2013 hooaeg, Paide suvelillede istutuslahenduse väljatöötamine käesolevaks hooajaks.


Paljud meie poolt kujundatud ja rajatud aiad on pälvinud tunnustusi konkurssidel: Rae puhkekeskus, Konekesko ümbruse haljastus, mitmed eraaiad.


2013.aastal oli põhimeeskonnas kuus inimest: juhataja, müügiplatsidel kolm aednikku, puukoolis kaks aednikku, lisaks abistasid pereliikmed ja mitmed tublid praktikandid Luua Metsanduskoolist ja Järvamaa Kutsehariduskeskusest. Sel aastal kasvab meeskond paari inimese võrra.


Ootame kõiki uusi ja vanu kliente külastama meie kodulehte ja taimeplatse. Oma silm on kuningas ja oma aed on imeline, kui sellesse targalt panustada.