Õpilasfirma RipMi lõid kolm kelmikat Kohila neidu - Liisa, Grete ja Linda. Tüdrukud toodavad dekoreeritud riidepuid, mille valmistamiseks kasutavad nad vanu puidust riidepuid, mille kaunistavad kanga, lipsukeste ja ehetega. Kuna tooraine saadakse enamasti kodust või tuttavate käest, on toote hind väga odav ning kõigile kättesaadav.

Firma direktori ja finantsjuhi Liisa sõnul pole firma töös väga suuri takistusi ette tulnud, kui mitte märkida seda, et toodete tegemisega jäädakse tihti väga hilja peale. Turundusjuht Linda nendib, et üldiselt on takistused likvideeritud ja ootamatud olukorrad lahendatud.

Dekoreeritud riidepuid ostavad igas vanuses naised ja tüdrukud, aga selle on soetanud ka mõni meesterahvas, et kinkida oma silmarõõmule.

Noormeestest koosnev õpilasfirma PIMP toodab hoiu- ja rahakarpe. Karl Erikul, Kristjanil ja kahele Silveril oli algselt plaanis teha T-särke, kuid siiski otsustati valmistada hoiu- ja rahakarpe mokatubaka karpidest. Need kaetakse ilusa nahaga ning kaunistatakse. Karpe koguvad noormehed mokatubaka tarbijatelt ning nahajääke saavad heade tuttavate kaudu ühest mööblifirmast. Toote tegemine on üsna raske, sest vajab suurt pühendumist ja palju aega. Sellele vaatamata tundub, et noormeeste vaev tasub ära, kuna läbimüük ja ostjate huvi on suur. Enamasti on ostjaiks 17-25aastased noored.

Esimesed tooted, mida noored müüsid, tekitasid ostjates elevust ja müüjatele palju nalja. Ka äpardused tootmises ja müügitöös toovad tihti naeru suule.

Õpilasfirmadel RipMi ja PIMP on olemas ka Facebooki lehed, kust saab kindlasti teada, kus ja millal nende tooteid näha võib. Lisaks on võimalik soovi korral esitada eritellimusi.