CD Kuukiigutus tootja: MusicWorks stuudio, kujundus: PurkStuudio, trükk: Digibox OÜ

„Kogu tööprotsess on kestnud kaua ja olnud aeganõudev. Prooviperiood. Seadete loomine, lisaks mitmed töötoad: hääleseade, lavaline liikumise, cd disaini loomine jpm. Kogu töö on kestnud tõega nii kaua - nüüd lõpuks on käes see hetk, kui nad kõik ükshaaval laval särada saavad! See on tegelikult see kõige tähtsam moment. Vähemalt mulle", kirjeldas kogu loomeprotsessi Martin Heinla, projektijuht.

Korraldav ühing MTÜ Raplamaa Noored on pakkunud andekatele noortele osalusvõimalust mitmetes kogukondlikes ettevõtmistes (kontserdid,muusikal jpm). Käesolevas projektis on organisatsioonil koordineeriv, nõustav ja toetav roll, samuti. rahavoogude jälgimine.

Külalisesinejana astub kontserdil lavale ka Lea Liitmaa, plaadilt leiate ka ühe tema vana hiti uues kuues. Kohila kontserdil saab kuulda ka Eestit Eurovisioonil esindavat Birgit Õigemeelt, kelle kolm õpilast „Hobitoast" kontserdil üles astuvad. Birgit laseb samuti oma häälel „Kuukiigutuse" albumil kõlada.

Projekti algatajateks ja elluviijateks on noortegrupi liikmed ise. Nii plaadil kui ka kontserdil astuvad üles Merit ja Märten Männiste, Tiina Adamson, Peter Põder, Kairi Õigemeel, Marelle Suurmäe, Mait Rõõmus, Maarja Sert, Maiu Kant, Lauri Pesur, Hanna Kristiina Liht, Lisa-Marie Silbaum, Rea Kõiv, Steffi Viita ja Merilin Männik.

Bändina on laval Martin Heinla-Cajon, Maarja Paju- Klaver, Peter Põder-Kitarr, Sten Suurmäe-Bass, Karl Helmeste-Trummid, Robert Loigom-Trummid, Hardo Hansar-Kitarr, Merit Männiste-Viiul ja Aime Mäesalu-Klaver.

Kontserdi vahetekstid on teinud Tea Raudsep. Kohila kontserdil on õhtujuhiks mustkunstnik Meelis Kubo, kes oli ka Eesti Muusikaauhindade galal Iris Vesiku lavaliste efektide looja.

Raplas on suurejoonelist kontserti juhtimas Hardo Hansar.

Seaded on kontserdile teinud Peter Põder, Maarja Paju ja Aime Mäesalu.

Projekti põhirahastus on tulnud Euroopa Noored Noorte Omaalgatuse programmi kaudu. Õla on alla pannud mitmed siinse piirkonna ettevõtjad ja kohalik omavalitsus.

Kontserti korraldab MTÜ Raplamaa Noored. Kontserdi korraldust toetavad

Euroopa Noored, Kohila Vallavalitsus, Rapla Kultuurikeskus, Jack and Jones, Space OÜ

Event Center OÜ, Tre Music OÜ, House of Trends, Sofia Cafe, Purkstuudio OÜ

Kuukiigutuse albumi rahastajad: Euroopa Noored, Lallemand AS, Põrandakeskus OÜ, Säästur 1 OÜ