Aiandusühistu Vilivere 4 maa-alal on liikluspinnale nimeks saanud Orava tänav. Vilivere külas on aiandusühistu Ene territooriumil määratud tänavanimedeks Põrnika, Kimalase, Mardika, Ritsika, Kiili, Rohutirtsu ja Liblika tänav.

Metsasalu väikekohas tulevad Metsasalu tänav ja Metsasalu põik ning Äiatari, Karikakra, Maikellukese, Meelespea, Tõrvalille ja Kullerkupu tänav. Tänavasildid paigaldatakse valla poolt veel selle aasta jooksul.

Selleks, et kinnistud oleks paremini leitavad, soovisid Aasumäe väikekoha kruntide 38-42 omanikud, et neile määratakse lähiaadressid olemasoleva liikluspinna - Kõpre tee järgi, sama toimus ka Pukamäe külas Kristiina tee ääres olevate kinnistute lähiaadressidega.

Seadusele vastavaks on vaja viia ka bussipeatuste nimed kogu vallas.

Näiteks on Pihali külas kahes eri kohas ühistranspordi bussipeatuste nimeks Pihali, teine tuleks muuta.

Aespa alevikus puuduvad bussipeatuste nimesildid või ei vasta need aadressandmete süsteemi nõuetele (nt Ikarus - ei ole omastavas käändes).

Praeguses asukohas olev Optimisti bussipeatus jääb endisest sellenimelisest aiandusühistust väga kaugele ja kuna tegemist on Suvila tee ääres oleva ühistranspordipeatusega soovime määrata nimeks Suvila.

Kohanimede määramise ja lähiaadresside muutmise korraldused ja nende eelnõud arvamuste ja ettepanekute tegemiseks on nähtaval valla kodulehel www.kohila.ee dokumendiregistris ning Maa ja keskkond > maatoimingud > lähiaadresside muutmine all.