Suuremad valmistusid Eesti noorte rannavolle karikaetappideks. „Liigu kiiremini, hüppa, mängi kaitses korralikult jne..." need treenerite nõudmised olid esimesel päeval liival raskesti täidetavad, kuid mida päev edasi, seda lihtsamaks kõik muutus. Lõputud harjutused servide ja löökide viimistlemiseks, kaitsemänguks, mõtlemise- ettenägemise täiustamiseks, arukaks tegutsemiseks - kõik see oli raske, kuid keegi ei mõelnudki nuriseda või alla anda.

Treeningute vaheajal käidi ujumas, puhati, mängiti erinevaid mänge, aidati Rannavollekeskuse heakorratöödel, mis oli igati tulemuslik - 128 usina käe abil sai liiv ja väljakute ümbrus kividest oluliselt puhtamaks.

Laagri viimane päev oli laste poolt juba mitmeid kuid oodatud, sest ees ootas sõit Võru- ja Jõgevamaale. Plaanis oli külastada Liikluslinna ning Vudila mängumaad. Liikluslinna heast programmist olime juba varem kuulnud, kuid kohapealne ületas kõik ootused. Meeldivad grupijuhid andsid lastele juurde hulga uusi teadmisi liikluseeskirjadest ja liiklusmärkidest.

Lisaks teooriale said lapsed ka praktilisi oskusi, 10 minutit autosõitu kui päris teedel- tänavatel, kus pidi panema tähele valgusfoore, kaasliiklejaid ja märke, oli ühtaegu põnev ja keeruline. Kõigele lisaks korraldati diskotantsuvõistlus, vaadati õpetlikku liiklusalast filmi, osaleti viktoriinil, sõideti erinevate liiklusvahenditega ja tehti veel palju muudki. Lapsed said Liikluslinnast äärmiselt positiivsed muljed, mis jätkusid Vudila veepargis, kus jätkus tegevust tundideks ja igale maitsele. Oli vett ja veeliumägesid, ronimisredeleid, ATVja kardiradasid, paadi- ja vesirattasõitu, sauna ja mängutubasid. Raplamaa Võrkpallilaager sai väga meeldiva punkti selle toreda päevaga. Järgmised kaks vahetust algavad Kohila Rannavollekeskuses esmaspäeval, neljapäeval sõidetakse ühes laagris Tartumaale, kus ööbitakse 3 ööd Madsa puhkekeskuses, külastatakse Otepää seiklusparki ja Cantervilla mängumaad ning teises laagris Pärnumaale, ööbimine on Pärseljal ning käiakse Valgeranna seikluspargis ning matkamas kaunites kohtades.

Laagris olid treeneriteks Käroli Kärdi, Mariliis Karro, Katleen Kangur, Ingrid Kangur, Paul Piirmets. Võrkpallilaagrit toetasid Eesti Kultuurkapital, Raplamaa Omavalitsuste Arengufond, Kohila Vallavalitsus, Raplamaa Partnerluskogu Leader, OÜ Metallikuningas.